Sukob postaje sve oštriji: Mustafa Sandal uzvraća udarac Emini

Sukob postaje sve oštriji: Mustafa Sandal uzvraća udarac Emini

Autor: | 21/03/2021

0

Sukob Emine i Mustafe Sandala poslednjih nedelja puni skoro sve naslovne strane domaće i turske štampe, a sada su isplivali novi detalji borbe nekadašnjeg bračnog para. Naime, pop zvezda se nedavno požalila turskim medijima da njen bivši suprug nije platio alimentaciju 26 meseci, te da ga je zbog toga tužila.

Pročitajte: Emina Jahović bacila sve karte na sto - Mustafa ništa nije ispunio posle razvoda, ne plaća ni alimentaciju

Instagram printscreen

 

 

Međutim, ako je verovati najnovijim vestima iz Istanbula, Mustafa nije gubio vreme, već je popularnoj pevačici, s kojom ima sinove Jamana i Javuza, uzvratio istom merom, tužbom. U papirima koje je poznati muzičar dostavio sudiji stoji, kako se navodi, da Emina zapostavlja decu i da zbog toga želi da joj oduzme starateljstvo.

Izvori bliski Sandalu navode da se prilično potresao kada mu je stigla tužba za neisplaćene alimentacije. Posle razvoda je novčano pomogao i Emini i snovima, ali je prestao kada je shvatio da ona zarađuje više od njega, prenosi "Informer".

Pročitajte: Sukob Emine i Mustafe puni naslovne strane - Od alimentacije ni traga ni glasa

ATA Images

 

 

Nije mu tražila ni evro, a onda je promenila ploču i tužila ga. Usledila je - kontratužba. Prema Mustafinim rečima, Emina više vremena posvećuje svojoj kozmetičkoj liniji i putovanjima, nego sinovima, pa o njima umesto majke brinu dadilje. 

Pevačica je za televziju "Prva" priznala da sa bivšim mužem ima probleme i da je pravdu potražila na sudu. 

- Tužno je što nam se ovako nešto dešava posle toliko godina. On očigledno nije ozbiljno shvatio finansijski segment, i sve obaveze prešle su na mene. Užasno sam se osećala kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije plaćeno. U Turskoj zakon štiti žene, što je dobro, ali verujem da ćemo se na kraju dogovoriti - zaključila je Emina. 

Autor: Snežana Ilić 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti