Dajana je srećna u novoj vezi, a sada Žika otkriva: Zaljubljen sam

Dajana je srećna u novoj vezi, a sada Žika otkriva: Zaljubljen sam

Autor: | 12/03/2021

0

Devojka Žike Jakšića postoji li ili ne - pitaju se mnogi, a popularni voditelj konačno je progovorio o svom emotivnom životu. Naime, od kako se razveo od svoje bivše supruge Dajane Paunović, Žika se u javnosti nije pojavljivao sa novom emotivnom partnerkom, niti je o njoj javno pričao.

Pročitajte: Novi dečko Dajane Paunović više nije tajna, ali evo i šta Žika Jakšić misli o njemu

Miloš Rafailović/ATA Images

 

 

Za razliku od njega, Dajana je nedavno priznala da je srećna u ljubavi da je novi partner u potpunosti ispunjava.

- Čovek koji mi je dotakao dušu više je nego snažan, hrabar i pametan. Ljubav s njim mogu da opišem kao udar groma, a ta emocija odslikava svaki dan mog života. Nisam izgubila veru u brak, tačnije nisam izgubila veru u ljubav. Možda je do tih naslova došlo slučajno, a možda i zbog velike količine ljubavi koja me prati gde god da krenem. Ne mogu niti želim od nje da bežim - vidno srećna je rekla nedavno Dajana u intervjuu za magazin "Story". A sada je došlo vreme da javnost sazna i da li devojka Žike Jakšića postoji!

Pročitajte: Svi ga znaju kao Žiku Jakšića, a on se u stvari zove sasvim drugačije

ATA Images

 

Na pitanje da li je našao novu ljubav i da li je možda spreman da ponovo stane na ludi kamen, Žika je odgovorio u intervjuu za "Infomer" imao jasan odgovor.

- Ljubav imam oko sebe svaki dan, ja živim u ljubavi prema ljudima oko sebe, prema deci. Naravno, stalno živim u ljubavi prema ženama, nikada mi te ljubavi ne nedostaje. Ali ne planiram treći brak. Ne bi bilo fer prema onima koji nisu nikad bili u braku. Neka se oni oprobaju malo, neka vide kako je to. Probao sam dva puta, video sam da mi to ide jedno vreme, pa mi onda ne ide. Nikad ne reci nikad, ali sada o tome, iskreno, ne razmišljam.

Podsećamo, Žika iza sebe ima dva braka. Sivšom suprugom Snežanom ima sada već odraslog sina Andreja, a sa TV voditeljkom Dajanom devetogodišnjeg Dušana.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti