Dajana Paunović: Dušan je sada pod staklenim zvonom i do daljeg nema druženja

Dajana Paunović: Dušan je sada pod staklenim zvonom i do daljeg nema druženja

Autor: | 08/04/2020

0

Dajana Paunović, vredno radi uprkos vanrednom stanju, ne brine zbog pandemije i ne paniči jer je
preduzela sve neophodne mere, ali i sluša uputstva stručnih lica

Da za neke profesije policijski čas i vanredno stanje ne važe, dokaz je i voditeljka Dajana Paunović.

Svakog jutra u cik zore, Dajana vredno odlazi na televiziju, gde brine da javnost bude o svemu na vreme obaveštena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DAJANA (@dajana.paunovic) дана 27. Мар 2020. у 9:30 PDT

Ona navodi da se za nju nije mnogo toga promenilo otkako je uveden policijski čas. Zbog posla u jutarnjem programu voditeljka već godinama ustaje jako rano. Na spavanje odlazi s prvim mrakom, retko ide u noćne izlaske, tako da joj ova situacije ne pada teško.

- Disciplinovana sam, odgovorna i posvećena poslu, tako da volim da budem dobro naspavana pred svako uključenje. Trenutno se promenilo jedino to što ne mogu sa sinom da obilazim igraonice i da uživam u ovim lepim prolećnim danima - iskrena je Dajana u intervjuu za "Kurir".

Pročitajte i: Dajana Paunović - Nisam žena kojoj pažnja muškaraca prija i koja bez toga ne može

Ipak, trudi se da uprkos panemidji koronavirusa ostane pribrana i da ne paniči

- Brine me čitava situacija, ali ne paničim. Ceo svet je poljuljan. Pridržavam se mera koje je uvela Vlada Srbije, slušam uputstva stručnjaka. Kao i svaka majka, najviše brinem za dete. Ali sve što je do nas kao odgovornih građana, moja porodica i ja smo preduzeli i smanjili mogućnost da nas ova nemila situacija snađe.

Dajana Paunović sve podređuje sinu Dušanu

Kao i svaka majka, i Dajana uprkos napornom i stresnom poslu, sve podređuje svom nasledniku, sinu Dušanu.

- Dušan je upućen u situaciju. Sa njim razgovaramo kao sa odraslim, razumnim dečkom. Imamo otvoren, iskren i drugarski odnos. Ali se zna granica i ko je roditelj, a ko dete. Teško podnosi ovu situaciju. Nedostaju mu drugari, škola. On je sada pod staklenim zvonom i do daljeg, nažalost, druženja nema - rekla je Dajana i naglasila:

- Moram da pohvalim našeg predsednika i Vladu, koja je brzo i efikasno reagovala u ovoj situaciji kada je školstvo u pitanju. Dušan pohađa onlajn školu, ide u internacionalnu školu i u obavezi je da apsolutno puno svoje radno vreme provede ispred laptopa.

Na pitanje da li bi volela da se još jednom ostvari u ulozi majke, Dajana kaže:

- Da, nadam se da ću imati, pored sina, i ćerku.

Dajana Paunović – Intelekta, pa tek onda seksepil

Iako za Dajanu važi da je jedno od najlepših TV lica, ona sebe vidi drugačije.

- Ne doživljavam sebe tako. Trudim se da budem negovana, volim da budem doterana, kao i svaka žena. Živim kao sav normalan i običan svet iako sam poznata ličnost. Imam dane kada zaista blistam, a ima i onih kada sam sama sebi neprepoznatljiva od umora i nespavanja - rekla je nedavno voditeljka.

Ne krije da voli društvene mreže, posebno Instagram, gde je prilično i aktivna. A njene zavodljive fotografije svakodnevno odnose veliki broj lajkova i komentara.

Pročitajte i: Dajana Paunović - Verujem u fatalnu ljubav na prvi pogled

Da li pre igra na kartu seksepila ili intelekta, Dajana priznaje:

-  Na prvom mestu mi je intelekt. Svakodnevno radim na sebi. Kada završite fakultet ili obavite dobar posao, to ne znači da ste sve završili, naprotiv. Tek ste počeli. Uvek imamo materijala da radimo na sebi, da budemo bolji. Na prvom mestu je intelekt, a onda možemo da koketiramo i izgledom, budemo izazovni, seksi ali odmereni. Sve zavisi od prilike i od raspoloženja. Važno je imati meru i držati balans u svemu, kako u tome, tako i u životu.

hellomagazin.rs ATA Images, Instagram