Danilo Ikodinović ne može da sakrije ogromnu sreću, oglasio se na "Tviteru" (foto)

Danilo Ikodinović ne može da sakrije ogromnu sreću, oglasio se na "Tviteru" (foto)

Autor: | 10/03/2021

8

Supruga Danila Ikodinovića (44), naša uspešna odbojkašica Maja Ognjenović (36), pravi je šampion i žena zmaj. Svoju odbojkašku karijeru, uspešno gradi u Turskoj, a da je jedna od najboljih, govore i brojna sportska priznanja. Odbojka je, kako je nedavno u intervjuu za "Hello!" rekla, njen život, ali nije zapostavila ni privatni, a suprug Danilo je u potpunosti razume i podržava njene ambicije.

Pročitajte: Sudbina - Prvi susret Maje Ognjenovića i Danila Ikodinovića bio je tajna, sve do sada

Luka Šarac

 

 

- Ja sam profesionalni sportista i reprezentativac, to treba da bude u prvom planu. Više mi prija da "govorim“ na terenu nego mimo njega. I Danilo je takav. Iza njega je karijera vrhunskog sportiste, danas je uspešan u ugostiteljstvu i svakako bi imao čime da se pohvali, ali kao da se postidi kad ga novinari nešto pitaju. Svesni smo da smo javne ličnosti i da je neminovno da se ljudi interesuju za nas, ali prija nam da se držimo po strani - rekla je iskreno Maja za "Hello!". A da je njihova ljubav godinama sve jača i jača, dokaz je i najnovija objava Danila Ikodinovića, koji sreću i ponos ne može da sakrije.

- Osvajači kupa! VakifBank! Moja žena, moj ponos - punog srca je napisao Danilo na svom profilu na "Tviteru" i tako celom svetu pokazao koliko je zaljubljen i srećan u braku sa Majom. 

Pročitajte: Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović na nastupu Nataše Bekvalac! (foto)

 

 

Čestitke na ogromnom uspehu Maji Ognjenović neprestano stižu, a među njima mogu se pročitati i one koje ukazuju da su Danilo i Maja pravi primer iskrene ljubavi, koja se gradi daleko od medija i svetla reflektora. 

- Bravo! Bravo za Maju, malo je i naš ponos, ponos nacije. Živeli oboje! Dačo, imaš i na čemu da budeš ponosan. Bravo, Majo, šampionko naša. Čuvajte svoju ljubav, divni ste - samo su neki od komentara podrške upućeni našoj sjajnoj odbojkašici i isto tako sjajnom vaterpolisti.  

 

Komentari (8)

Loading
Duda 18:04 10.03.2021
Odgovori

Devojka uspesna, pametna pitam se samo sta ce joj on. Infantilan, upropastio karijeru i koje je njegovo zanimanje, da zivi na grbaci Maje.

Ivana 21:07 10.03.2021
Odgovori

Svaka čast tako i treba.Sta ce tebi tamo neka pevaljka ovakva zena je za tebe odavno biila.Svu srecu ovoga sveta vam zelim.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti