Svaka čast: Ana Ivanović donirala 35 respiratora za građane Srbije

Svaka čast: Ana Ivanović donirala 35 respiratora za građane Srbije

Autor: | 26/03/2020

0

Ana Ivanović donirala je Srbiji 35 respiratora i tako ogromnim poduhvatom pomogla čitavoj naciji u borbi protiv koronavirusa 

Teniserka Ana Ivanović još jednom je pokazala koliko je sjajan čovek i sportista velikog srca.

Ana je, uz još nekoliko kompanija, učestvovala je u nabavci 35 respiratora za građane Srbije! Kako saznaje "Kurir" naša teniserka dala je finansijsku podršku, ali se i "založila“ preko svojih kontakata za nabavku ovih preko potrebnih aparata.

Kako piše ovaj dnevni list, nekoliko kompanija i Ivanovićeva obezbedili su velika novčana sredstava kojima je naručeno 35 respiratora za potrebe medicinskog sistema Srbije. Sve to urađeno je pod kapom Unicefa, čiji je Ana ambasador već godinama.

Iz izvora bliskih jednoj od kompanija koje su pomogle, navodi se da je naša teniserka uradila izuzetno mnogo, što finansijski, što pomoću ličnih kontakata, kako bi naši građani dobili neophodnu opremu. Kada se sve sabere - ova svetska organizacija ukupno je naručila 50 respiratora za našu zemlju.

Oni su ovih dana već počeli prvi deo isporuke maski, zaštitnih odela, vizir naočara i rukavica za zdravstvene radnike. Takođe, za početak će i 1.700 najugroženijih porodica dobiti higijenske pakete. Kasnije će taj broj biti i veći.

Složićete se - potez vredan divljenja!

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, kao i mnogi ljudi širom sveta, trenutno su u samoizolaciji sa sinovima Lukom i Leonom. Zato su drugi rođendan starijeg sina Luke proslavili u krugu porodice.

Nekadašnja teniserka je pokazala delić slavlja iz njihovog doma i sinu čestitala rođendan kratkom i emotivnom porukom.

Poseban razlog za ponos: Pogledajte šta ume sin Ane Ivanović (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic) дана 17. Мар 2020. у 10:47 PDT

– Srećan rođendan naša ljubavi – napisali su Ana i Bastijan na Instagramu, a čestitkama su se pridružili brojni obožavaoci slavnog para.

Biti majka je najlepša stvar na svetu. Reči ne mogu da opišu radost koju osećam. To je takvo uživanje. Dolaskom sina na svet počela sam da cenim neke sitnice na koje ranije nisam obraćala pažnju, a to su na primer, nekoliko sati neprekidnog sna ili jednostavan odlazak pod tuš...

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic) дана 31. Јан 2020. у 5:02 PST

Ana i Bastijan se pridružili pozivu brojnih javnih ličnosti i pozvali svoje pratioce da čuvaju sebe i svoje bližnje

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic) дана 6. Мар 2020. у 6:39 PST

Kao osobe od uticaja,  Ana Ivanović i Bastiijan Švajnštajger  su odlučili da pozovu sve koji ih prate na društvenim mrežama da se pridržavaju saveta stručnjaka i vode računa o svom zdravlju i zdravlju svojih bližnjih.

– U ovim vremenima je važno da vodimo računa o sebi i svojim voljenima. Ali i da imamo poštovanje i prema svojim komšijama. Ostati na sigurnom sada mora postati prioritet. Zbog toga je važno ponašati se odgovorno i slušati savete stručnjaka – napisali su u zajednički potpisanoj poruci.

Slavne sportiste dodali su i da smo svi odgovorni za starije i bolesne koji se ne smeju izlagati dodatnoj opasnosti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic) дана 14. Мар 2020. у 7:54 PDT


– Želeli bismo da iskoristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su pomogli i svim lekarima koji su bili izloženi riziku kako bi učinili sve što je u njihovoj moći i usmerili društvo kroz ovo teško vreme – naglasili su uz zaključak da svi čuvaju svoje zdravlje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic) дана 14. Дец 2019. у 4:59 PST

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram