Aleksandra Prijović oduševila vestima: Vreme je za devojčicu!

Aleksandra Prijović oduševila vestima: Vreme je za devojčicu!

Autor: | 15/02/2021

0

Aleksandra Prijović nije krila da joj je poslovna pauza usled pandemije korona virusa itekako prijala. Pre svega, prvi put imala je nekoliko slobodnih meseci koje je provela sa najvažnijim muškarcima u životu. Aleksandra Prijović nikada nije krila da joj je sin centar sveta, a u vremenu koje je u poslednje vreme provela sa njim, neopisivo je uživala.

- Ko zna šta bi bilo da sam nastupala, snimala. Radila bih, putovanja... Meni je super bilo sa sinom, iskreno. Jesam navikla da putujem deset godina, ali biće mi teško da se vratim na to. On je tatina kopija, ja ne mogu da verujem da toliko može da liči na oca. Tvrdoglav je na mene. Vezan je za oboje, a sada je naišao takav period da tatu najviše voli. Uhvati ga period da hoće samo njega, pa mene. Tu smo stalno, mada je Filip malo više zauzet, ali kad dođe, ja mogu da odem. Ljubomorna sam - rekla je pevačica kroz osmeh.

Pročitajte: Sin Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović će pokoriti estradu - Evo i dokaza za to! (foto)

instagram printscreen @aleksandraprijovic

 

- Ja sam mislila da su sinovi više vezani za majke, ali to nije kod mene trenutno, moraću da rodim ćerku. Nije u planu, ali bih volela - istakla je pevačica, koja sve češće razmišlja o drugom detetu.

- On nema mira, živahno je dete, gledam da idemo u igraonice, da šetamo, da ne bude u kući - priča Aleksandra o svom sinu u emisiji "Premijera vikend specijal".

Pročitajte: Istopićete se - Nikad viđena fotografija Aleksandre Prijović sa preslatkim sinčićem (foto)

Ata Images

 

Porodica Živojinović uživala je u zajedničkim danima, tokom pandemije, a kako Aleksandra kaže, zabava se nastavlja. Pored toga što od sina svakodnevno saznaju nešto novo, Filip i Aleksandra iz dana u dan sve više uživaju u svojoj ljubavi i ne skrivaju koliko su srećni.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti