Posle ovih fotografija Berguzar Korel više nećete gledati istim očima

Posle ovih fotografija Berguzar Korel više nećete gledati istim očima

Autor: | 13/02/2021

0

Berguzar Korel prošle godine našla se na meti brojnih kritika turske štampe. Jedni su je osuđivali da posle drugog porođaja više ne vodi računa o svom izgledu, dok su je drugi branili. Naime, slavna turska glumica tokom letnjih dana prošle godine uživala je na porodičnom odmoru i to samo četiri meseca posle drugog porođaja. Srećna i zadovoljna sobom, objavila je fotografije u kupaćem kostimu, a one su podigle neverovatnu prašinu na društvenim mrežama. 

Pročitajte: Vest koja je šokirala - Razvode se Berguzar Korel i Halit Ergenč?

 

 

Iako se na njenom telu zaista video koji kilogram viška nastao tokom trudnoće, čini nam se da su kritike bile preoštre. Komentari i osude nisu se odnosili samo na njenu kilažu već su se osvrnuli i na njen celulit.

‒ Oni koji su videli Berguzar Korel, koja je bila na odmoru, morali su da kažu: „Nema tragova od one stare zgodne žene“ ‒ tvrdio je izvor jednog turskog tabloida. I dok su je jedni oštro osuđivali, jer smatraju da je ona javna ličnost i daje morala brže da se vrati u formu, drugima je sve to nerealno.

‒ U prirodi žene je da rađa i da se njeno telo menja tokom čitavog tog stanja ‒ samo je jedan od komentara fanova koji su stali u njenu odbranu. A sada su isplivale fotografije lepe Šeherezade, koje će sve koji su je kritikovali, naterati da se postide. 

Pročitajte: Berguzar Korel u bikiniju četiri meseca posle porođaja, osude i kritike samo pljušte (foto)

 

 

Berguzar Korel potezom iznenadila sve 

Berguzar Korel odlučila je da sa čitavim svetom podeli kako je izgledala nekoliko sati pre nego što je na svet donela svog prvog sina. Glumica je otkrila i najintimnije detalje porođaja, kao i da je njen suprug Halit Ergenč sve vreme bio uz nju i bodrio je. Pogledajte i sami fotografije koje pokazuju kako jedan život dolazi na svet, pa se zapitajte da li je koji kilogram viška, ili gram celulita, posle svega ovoga problem ili najsavršenija uspomena.

 

 


- Dragi sine, moje sunce.. Ovo deljenje radim uz tvoju dozvolu. Danas imaš 11 godina. Dolaskom na svet, kao mlada žena, naterao si me da osetim majčinstvo, što je možda i najveći razlog mog postojanja u ovom životu. Promenio si me neopisivom srećom, sa ovim osećajem koji nikada ranije nisam iskusila, transformisala sam se i rasla. Svaki dan sam sa tobom naučila nešto novo. Hvala za to. Poljubila sam ti trepavice kada si otvorio te tvoje prelepe oči u 22:38h pre 11 godina. Tada si me pogledao u oči i nisi plakao. Želim ti zdravlje, radost i sreću tokom celog života, uvek me pogledaj u oči kad god ti zatreba. Bog te blagoslovio - emotivna je poruka koju je Berguzar Korel uputila svom starijem sinu, pored neverovatnih fotografija.   
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti