Brenu i Bobu ste imali priliku da vidite, a kakav je par bio sa svojom bivšom suprugom?

Brenu i Bobu ste imali priliku da vidite, a kakav je par bio sa svojom bivšom suprugom?

Autor: | 08/02/2021

0

Lepa Brena i Boba Živojinović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Jedno drugom savršeno pristaju, a brojne fotografije svedoče o tome da zajedno izgledaju srećno, zaljubljeno i savršeno. Ipak, Boba Živojinović pre braka sa Lepom Brenom, bio je u braku sa Zoricom Nakić, sa kojom je dobio sina Filipa.

Majka Filipa Živojinovića, koja sa Brenom i Bobom danas ima izuzetan odnos, prelepa je žena, što često možemo videti na fotografijama koje njen sin objavljuje na svom "Instagramu". Ono što do sad, ipak nije bilo viđeno jeste kakav su par bili Boba i Zorica, dok su još bili u braku.

Pročitajte: Ispovest Bobe Živojinovića - Ja jesam muž Lepe Brene, ali nisam samo to!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

 

Sada je i ta tajna odgonetnuta, jer društvenim mrežama kruži do sada neviđena fotografija iz vremena kada su Zorica i Boba još bili par. Preslatki mališan, Filip na fotografiji se nalazi sa majkom i ocem na koga neizmerno liči. Ovo je jedna od retkih fotografija, na kojima se može videti kako su Boba i Zorica izgledali u vreme kada su još bili srećni i zaljubljeni.

Zorica je u to vreme bila prava lepotica, a do danas se mnogo toga nije promenilo, pa su mnogi pomenutu fotografiju ispratili komentarom da je Zorica ostala ista, prava lepotica.

Pročitajte: Sin Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović će pokoriti estradu - Evo i dokaza za to! (foto)

 

 

Majka Filipa živojinovića iz drugog braka sa košarkašem Ivom Nakićem ima sina Maria i ćerku Ivu, koja neizmerno liči na majku.

Sa sinom Filipom i snahom Aleksandrom Zorica je izuzetno bliska, a Filip neretko ističe da ga za majku vezuje najveća, bezuslovna ljubav.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin