Ostavila je Bobu i udala se za poznatog košarkaša: Filip Živojinović brata i sestru po majci obožava, upoznajte Maria i Ivu

Ostavila je Bobu i udala se za poznatog košarkaša: Filip Živojinović brata i sestru po majci obožava, upoznajte Maria i Ivu

Autor: | 11/08/2022

0

Porodica Filipa Živojinovića njegova je snaga

Imati brata ili sestru veliko je bogatstvo, i s te strane gledano Filip Živojinović je bogat čovek. Njegova braća po ocu, Stefan i Viktor Živojinović, često su tema medijskih napisa, ali malo je poznato da mu je majka podarila brata Maria i sestru Ivu.

Pročitajte: Porodica Filipa Živojinovića - Otkrivamo sve o odnosu Bobinog sina i muškarca za kog se njegova majka udala

Instagram

 

Prva supruga Slobodana Živojinovića Zorica Desnica u mladim danima važila je za jednu od najlepših Beograđanki. Sa Bobom Živojinovićem, u to vreme najpoznatijim jugoslovenskim teniserom, provela je nekoliko godina, a sina Filipa rodila je 1985. 

Ilustrovana politika

 

Zorica je za drugog muža izabrala ništa manje uspešnog sportistu, košarkaša rodom iz Rijeke, Ivu Nakića koji je, kada su se sreli, nosio dres „Partizana“. Put ga je kasnije vodio širom sveta, a supruga je uvek bila uz njega.

Pročitajte: Aleksandra i Filip ne mogu da dočekaju sledeću godinu, Prija potvrdila najlepše vesti - Istina je!

Arena sport printscreen

 

Sin Mario nasledio je od oca „košarkaški gen“, pa je i sam prilično uspešan pod obručima. Igrao je za „Partizan“, „Real Madrid“, a sada nastupa za „Andoru“.

 

 

Porodica Filipa Živojinovića odlično funkcioniše

Zorica i Boba uspeli su ono što je malo kome pošlo od ruke, da posle razlaza ostanu u prijateljskim odnosima. Zajedno su brinuli o sinu, koji je posle razvoda ostao da živi sa ocem, a kad god bi se postavilo pitanje šta li Lepa Brena misli o prvoj Bobinoj izabranici, ona bi objavila fotografiju sa zajedničkog ručka, i tako pokazala da nema mesta tračevima.

Pročitajte: Brenu i Bobu ste imali priliku da vidite, a kakav je par bio sa svojom bivšom suprugom?

Instagram

 

Bilo kako bilo, jasno je da su Filip, Mario i Iva izuzetno bliski, a kada se Zorica, posle dužeg odsustva prvi put pojavila u javnosti, i to na svadbi svog prvenca, najčešći komentar je glasio – prava dama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti