Megan Markl neće biti krsna kuma sinu princa Vilijama i Kejt Midlton?

Megan Markl neće biti krsna kuma sinu princa Vilijama i Kejt Midlton?

Autor: | 23/06/2018

0

Pošto su britanski princ Vilijam i Kejt Midlton svetu obznanili vest kako će krštenje njihovog dvomesečnog sina, princa Luisa biti održano 9. jula u The Chapel Royal, britanske kladionice ne polažu prevelike nade u Megan Markl i njeno imenovanje krsnom kumom.

Ime Megan Markl kao potencijalne krsne kume dvomesečnom princu Luisu na kladionicama ne kotira se najbolje u odnosu na imena bliskih prijatelja i članova osoblja princa Vilijama i Kejt Midlton.

Ove srede Kensingtonska palata u svom poslednjem saopštenju javnosti najavila je krštenje princa Luisa koje će se 9. jula održati u The Chapel Royal u St James Palace-u u Londonu.

 

Kako se veruje, Kejt i Vilijam krsnim kumom planiraju da imenuju neku blisku osobu pritom zanemarujući članove uže porodice.

- Kao što je bio slučaj kod imenovanja krsnih kumova princu Džordžu i princezi Šarlot, Kejt i Vilijam odabrali su bliske i pouzdane prijatelje i članove osoblja, a ne članove uže porodice. Izgledi sugerišu da će identičan slučaj biti i s malenim princom Luisom - mišljenja je predstavnica britanskih kladionica Ladbrokes, Džesika Bridž.

Tigi Petifer

 

Prema navodima lanca britanskih kladionica Ladbrokes, favoriti kladioničara su Vilijamova i Harijeva bivša pomoćnica i dadilja Tigi Petifer kao i Vilijamov lični sekretar Migel Hed.

Migel Hed

 

Hed je bio jedan od Vilijamovih najverodostojnijih zaposlenika, što je bilo očigledno u Vilijamovom oproštajnom pismu nakon što je Hed najavio da napušta Kensingtonsku palatu.

Uz navedeno osoblje koje se visoko kotira na britanskim kladionicama, pojavljuje se i ime Laure Lopez, Vilijamove polusestre. Laura je ćerka Kamile, vojvotkinje od Kornvola i majka malenoj deveruši Elizi na nedavno održanom venčanju princa Harija i Megan Markl.

Laura sa prinčevima Harijem i Vilijamom

 

Ime bivše sekretarice Kejt Midlton, Rebeke Prisli takođe se spominje na britanskim kladionicama. Prisli je funkciju lične sekretarice Kejt Midlton obavljala tokom prvih šest godina braka vojvotkinje od Kembridža.

Rebeka Pristli

 

Dejvid Džordan-Paterson, suprug je Emilije koja je krsna kuma princu Džordžu, dok je Hju van Katsem jedan od četvorice braće s kojima su Vilijam i Hari izuzetno bliski. Hjuov mlađi brat, Vilijam van Katsem, krsni je kum princu Džordžu, a sve su to imena koja se pojavljuju na listi britanskih kladionica.

U utrci za imenovanje krsnom kumom princa Luisa nalaze se i sestre princeze Dajane, Lejdi Džejn Felou i Lejdi Sara MekKorkodejl, dok se sestra i brat Kejt Midlton, Pipa i Džejms, nalaze na začelju liste.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti