Letovanje iz snova: Princ Vilijam i Kejt Midlton otputovali sa dečicom na odmor

Letovanje iz snova: Princ Vilijam i Kejt Midlton otputovali sa dečicom na odmor

Autor: | 24/07/2018

0

U britanskoj kraljevskoj porodici poslednjih meseci bilo je mnogo obveza i događanja, a jedno od značajnijih sigurno je rođenje trećeg deteta princa Vilijama i Kejt Midlton. Zbog toga su nakon niza poslovnih obveza u kraljevstvu vojvode od Kembridža uzeli kratki predah i s dečicom otputovali na godišnji odmor.

O lokacijama medenih meseca i godišnjih odmora članova kraljevske porodice ne govori se u javnosti. Destinacije se skrivaju od medija kako se vojvodama ne bi narušili željeni mir i privatnost. Ipak, strani mediji uspeli su da dođu do informacije o tome gde će letnje praznike provesti princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton.

Kako navodi britanski Elle, britanski prestolonaslednik i njegova lepa supruga, koja je pre tri meseca na svet donela treće dete, princa Luisa, otputovali su privatnim avionom na karipsko ostrvo Mistik. Petočlanoj porodici ovo je prvi zajednički odmor.

Supružnici i njihovo troje dece, princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis, viđeni su na aerodromu u St. Luciji tokom ukrcavanja u manji avion koji je trebao da ih preveze do ostrva.

 

S njima su navodno otputovali i roditelji vojvotkinje Kejt Midlton koji će novopečenoj mami pomagati s tromesečnom bebicom, ali i vragolastim Džordžom i Šarlot. Ovoga puta Vilijamovoj supruzi na odmoru se nije pridružila trudna sestra Pipa Midlton.

Inače, ostrvo Mistik manje je poznat javnosti i udaljen je oko stotinjak milja od Barbadosa. Maleno privatno ostrvo okruženo je tirkiznim morem, a na njemu prevladavaju peščane plaže. U ovom tropskom raju izgrađeno je tek stotinjak privatnih vila, zbog čega ovu lokaciju biraju uglavnom članovi kraljevstva i najbogatiji ljudi sveta koji teže privatnosti.

 

Ovo nije prvi put da Kejt i Vilijam dolaze na ovo predivno ostrvo. Godine 2012. otputovali su na njega sami kao bračni par, a dve godine kasnije stigli su s prvorođenim sinčićem Džordžom koji je tada imao samo godinu dana.

 

Inače, roditelji Kejt Midlton, Kerol i Majkl Midlton, tamo dolaze skoro svake zime na kratki odmor.

Budući da je malenom princu Džordžu u nedelju bio peti rođendan, mediji nagađaju kako ga je proslavio upravo u tropima trčkarajući po jednoj od peščanih uvala i brčkajući se sa sestricom u moru.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti