Svađa među prinčevima: Megan Markl i princ Hari napuštaju Kensigtonsku palatu (video)

Svađa među prinčevima: Megan Markl i princ Hari napuštaju Kensigtonsku palatu (video)

Autor: | 26/11/2018

0

Iako je plan bio da se princ Hari i njegova supruga Megan Markl presele u jedan od apartmana u kraljevskoj palati čini se da od toga nema ništa.

Vest koja je iznenadila mnoge, budući da se već dugo renovirao luksuzni stan u sklopu Kensingtonske palate predviđen za mlađeg brata princa Vilijama.

Kako piše Daily Mail, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ipak se sele u Frogmore Cottage u blizini dvorca Vindzor početkom sedeće godine, a o tome je službeno saopštenje dala i Kensingtonska palata.

 

Trenutno žive u rezidenciji Nottingham Cottage koja se nalazi u sklopu Kensingtonske palate, i smatralo se kako će ostati u tamošnjem glavnom stanu kako bi se pripremili za dolazak deteta koje će se roditi na proleće. Ali, uprkos uloženih 1,3 miliona funti u renoviranje novog doma, princ Hari i Megan će ipak živeti na drugoj lokaciji.

- Vindzor je posebno mesto za njih i zahvalni su što će njihova službena rezidencija biti u sklopu tog poseda. Njihove radne prostorije i dalje će biti u Kensingtonskoj palati - stoji u službenoj objavi Kensingtonske palate.

Kako pak spekulišu britanski mediji, pravi razlog ove odluke je navodna svađa prinčeva Vilijama i Harija.

- Pojavile su se trzavice među braćom. I sada ne žele da žive u blizini Vilijama i Kejt, žele da budu samostalni - rekao je jedan izvor za The Sun.

Ipak, kako pišu drugi mediji, razlog selidbe je taj što Megan i Hari žele da obezbede smeštaj i za Meganinu mamu, Doriju Ragland, koja će ostati uz vojvotkinju da joj pomogne kada dođe beba.

 

Inače, posed Frogmore je izgrađen još davne 1792. godine, a mladom paru, koji se venčao 19. maja. ga je poklonila kraljica Elizabeta II, a zanimljivo je kako su Megan i Hari tamo snimili i svoje službene vereničke fotografije i tamo se održao i svadbeni prijem za nekoliko stotina zvanica na kojem je lepa Amerikanka zablistala u prekrasnoj beloj haljini otvorenih leđa s potpisom proslavljene britanske dizajnerke Stele Makartni.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti