Došao je i taj dan: Prinčevi Vilijam i Hari i službeno se razilaze

Došao je i taj dan: Prinčevi Vilijam i Hari i službeno se razilaze

Autor: | 18/02/2019

0

Dve porodice, ona vojvode od Kembridža i vojvode od Saseksa, ubuduće će imati svaka svoje dužnosti i obaveze, koje su zadnjih godinu dana preuzeli od kraljice Elizabete, a s tim dolazi i do nove raspodele osoblja.

Britanski The Times tvrdi da ima i pismeni dokaz o formalnom razlazu zajedničkog domaćinstva braće, a što uključuje i raspodelu osoblja. Rezultat je to sve veće razlike u obavezama između princa Vilijama i Harija, što ne čudi budući da stariji brat jednoga dana preuzima kraljevski tron. Samim time, nagađaju britanski mediji, smanjiće se i tenzije između braće i njihovih supruga, o čemu se puno piše poslednjih meseci.

Ključna će biti raspodela njihovog PR tima budući da se kraljevska palata zadnjih meseci mučila s plimskim talasom negativnih kritika na račun Megan Markl, a osoblje je navodno bilo frustrirano što njihove savete niko nije slušao.

Trenutno oba brata, još od 2015., savetuje američki PR stručnjak Džejson Knauf, a britanskim medijima je opovrgnuo tvrdnje da će se on ubuduće fokusirati isključivo na Vilijama i Kejt Midlton, dok bi njegov zamenik Kristijan Džons, s kojim je nedavno u jednom londonskom restoranu viđena Megan Markle, trebao da preuzme Saseksove.

Megan Markl i princ Hari još uvek žive u kući Notingem Kotidžu koja se nalazi u sklopu Kensingtonske palate, a iako se uoči venčanja šuškalo da će se preseliti u veliki stan, koji se nalazi vrata do vrata Kejt Midlton i princa Vilijama, od toga na kraju nije bilo ništa.

Par se uoči rođenja svog prvog deteta seli u Frogmor Kotidž, kuću koja se nalazi u sklopu imanja Vindzor, a koju su kao venčani poklon dobili od kraljice Elizabete. Frogmor Kotidž od jeseni se renovira, a u nju bi par trebao da se useli tokom marta.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti