Princ Hari upoznao Megan sa Kejt Midlton, ali i sa malenom Šarlot!

Princ Hari upoznao Megan sa Kejt Midlton, ali i sa malenom Šarlot!

Autor: | 16/01/2017

0


Princ Hari je upoznao svoju devojku Megan Markl sa svojom snahom, Kejt Midlton, vojvotkinjom od Kembridža, prema najnovijim izveštajima koji stižu iz Londona. Glumica, koja se sa Harijem zabavlja od prošlog leta, čak se upoznala i sa malenom Šarlot...

Ovo zvanično upoznavanje upriličeno je prošle nedelje, kada je Megan došla u posetu Hariju u London.

- Kejt se zaista obradovala što će upoznati Megan, jer zna koliko je to važno Hariju - ispričao je izvor za The Sun u nedelju.

Pa kako onda da je ne oženi? Nesebična Megan Markl spremna da napusti sve zbog princa Harija

- Hari i Kejt su veoma bliski i njemu je zaista važno njeno mišljenje o Megan - rekao je izvor i objasnio njihovu povezanost:

- Očigledano je da je razlog te bliskosti taj jer je Hari izgubio majku, princezu Dajanu, vrlo mlad, a sada je Kejt tu u sestrinsko-majčinskoj ulozi. Sve je prošlo veoma dobro i Megan je bila baš uzbuđena što je upoznala Kejt.

Razmažena devojka princa Harija: “Megan Markl već koristi povlastice kraljevske porodice”

Megan je poklonila vojvotkinji posebno odabran poklon za rođendan, ali je ovom prilikom upoznala i princezu Šarlot, a maleni Džordž nije imao priliku da se upozna sa njom jer je bio na selu sa dadiljom.

- Megan se igrala sa Šarlot koju jednostavno obožava - priča izvor i nastavlja -  Meg je kupila Kejt maleni rođendanski poklon: dnevnik za ideje i misli koje vojvotkinja voli da beleži, sa koricama presvučenim najfinijom kožom. Ovo sve je dokaz koliko je princ Hari ozbiljan u svojim namerama sa Megan. On želi da njihovu vezu podigne na viši nivo.

Inače Megan je princa Vilijama upoznala pre dva meseca kada mu je bila predstavljena u Kensington palati, ali Kejt nije uspela da upozna tom prilikom  jer je vojvotkinja tog dana boravila u Anmer Hall-u.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty

Slične Vesti