Anđelina traži ogromnu sumu za alimentaciju, Bred se slaže, ali uz jedan uslov

Anđelina traži ogromnu sumu za alimentaciju, Bred se slaže, ali uz jedan uslov

Autor: | 02/02/2017

0

Anđelina Džoli nikako ne može da prihvati mogućnost da se o deci nakon razvoda ravnopravno brine i Bred Pit, i zbog toga joj nije ni na kraj pameti da odustane od zahteva da dobije samostalno, potpuno starateljstvo nad šestoro dece koje ima sa slavnim glumcem.

Pored toga što je nepokolebljiva u vezi u s tim, Anđelina je odlučila i da dobro namuči svog bivšeg dragog, pa od njega traži, čak i za holivudske uslove, brdo para.

Anđelina i Bred odlučili da sve detalje razvoda čuvaju daleko od očiju javnosti

Neimenovani, ali u razvod nekadašnjeg "super para" dobro upućen izvor rekao je za magazin "In Touch" da je Anđelina tražila da joj Bred mesečno, na ime alimentacije, isplaćuje vrtoglavih 100.000 dolara.

- Ta cifra bi u potpunosti pokrila mesečne troškove njihove šestoro dece, a deo novca bi automatski bio uplaćivan i u njihov fond - kaže izvor.

S druge strane, Bred koji se po nekima sjajno snalazi nakon što je ponovo momak, dok drugi, naravno, tvrde da samo što nije potpuno propao bez Anđeline, i dalje se nada da će sud imati razumevanja za njegova osećanja, i da će odrediti zajedničko starateljstvo.

Kuću pretvara u zabavni park: Bred Pit čini sve da pridobije naklonost dece

On nema ništa protiv, kaže isti izvor, da svakog meseca daje onoliko koliko Anđelina traži, ali se nipošto ne slaže sa onim delom na koji će novac biti raspoređen nakon što ode iz njegovih ruku. Deca će, složio se Bred, dobiti novac i biće finansijski obezbeđena, ali pod uslovom da novac ostane u njihovom fondu, a ne da Anđelina ima potpunu kontrolu nad njim.

- Anđelina se nada da će razvod biti finalizovan u narednih 90 dana, i da će tada biti donete i konačne odluke o starateljstvu i o podeli imovine. Ali, imajući u vidu šta sve zahteva, male su šanse da se njihova pravna borba tako brzo okonča - dodaje izvor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Slične Vesti