"Stvari se definitivno smiruju": Anđelina i Bred sklopili primirje

"Stvari se definitivno smiruju": Anđelina i Bred sklopili primirje

Autor: | 22/03/2017

0

Šest meseci od kako su se rastali, Anđelina Džoli i Bred Pit su sklopili primirje i sada razgovaraju jedno s drugim, i to direktno, bez posredovanja advokata.

Prethodno su, posle nekoliko meseci žestoke borbe na sudu, odlučili da angažuju privatnog sudiju da bi sve detalje njihovog razvoda i borbe za starateljstvo držali podalje od očiju javnosti, a ti pregovori su i dalje u toku.

U međuvremenu, odlučili su da počnu ponovo da komuniciraju normalno.

- On je sada mnogo srećniji. Laknulo mu je jer se stvari više ne odvijaju pred očima celog sveta - kaže neimenovani izvor, a piše magazin "People".

Samo da raščisti stvari sa Bredom: Anđelina se sprema da usvoji još dece

Izvor se osvrnuo i na same početke brakorazvodnog postupka.

- Za njih su to bila izuzetno teška vremena, ali su smogli snage da to prevaziđu. Njihovi razgovori sada odlično napreduju - kaže izvor.

A da je situacija mnogo bolja trebalo bi da svedoči i nedavna izjava Anđeline Džoli za televiziju ABC u kojoj je rekla da je Bred Pit "divan otac" njihovoj deci.

- On je uvek imao samo reči hvale o tome kakva je Anđelina majka, a cilj je bio da se sve to reši na takav način da ne ispaštaju deca, ali i čitava porodica, i sada zajedno i uspešno rade na tome - kaže izvor.

Anđelina je ostala potpuno sama, Holivud joj je okrenuo leđa jer je protiv Breda “igrala prljavo”

Najvažnije od svega za Breda Pita je to što sada, za razliku od početka brakorazvodne parnice, mnogo redovnije može da viđa decu.

- Provodi mnogo više vremena sa decom kada su ona u Los Anđelesu. On čak više vremena provodi i sa Medoksom i Paksom. Stvari se definitivno smiruju - zaključuje izvor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Slične Vesti