Trauma najviše pogodila najmlađe: Deca Anđeline i Breda ne izlaze iz kuće

Trauma najviše pogodila najmlađe: Deca Anđeline i Breda ne izlaze iz kuće

Autor: | 05/10/2016

0

Traumatičan razvod čuvenog holivudskog para veoma negativno je uticao decu Anđeline Džoli i Breda Pita, pa je slavna glumica odlučila da potraži stručnu pomoć.

Ona je počela sa terapijama kod psihologa na koje vodi i decu, a sveu cilju toga da oni što lakše podnesu razvod roditelja.

Medoks (15), Paks (12), Zahara (11), Šajlo (10) i osmogodišnji blizanci Noks i Vivijen su počeli sa tretmanom, ali najmlađi i dalje ne shvataju šta se dešava, pišu amrički mediji.

Prethodno su Anđelina i Bred postigli sporazumni dogovor o starateljstvu, privremen doduše, a deo toga je i prisustvo psihologa pri prvom susretu Breda i dece, na čemu je glumica lično insistirala.

- Anđelina se za sada dobro drži, ali je čitava ta situacija vrlo stresna, vrlo traumatična za nju i decu - rekao je neimenovani izvor, a piše magazin "Pepole".

Anđelina već živi sa decom odvojeno od Breda, u iznajmljenoj kući u Malibuu. Čuveni glumac je ostao u njihovoj porodičnoj kući u Los Anđelesu, a prostranu vilu neprestano obilazi policija jer je Bred pod istragom zbog sumnje da je zlostavljao decu.

Otkako je vest o razvodu obišla planetu deca slavnih glumaca su u kontaktu samo sa majkom, njenim rođenim bratom Džejmsom i još nekolicinom ljudi. Deca, kako izveštavaju američki mediji, uopšte ne izlaze iz kuće već vreme provode u igri pored bazena u dvorištu vile, i u gledanju televizije.

- Danima ne izlaze iz kuće jer sve to podnose izuzetno teško. To im teško pada jer su navikli da su uvek u pokretu. Najmlađi i dalje ne mogu da shvate šta se desilo sa mamom i tatom - kaže izvor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Slične Vesti