Majka je majka: Anđelina Džoli dobila potpuno starateljstvo nad decom

Majka je majka: Anđelina Džoli dobila potpuno starateljstvo nad decom

Autor: | 08/11/2016

0

Anđelina Džoli će sama, kao i do sada, imati potpuno starateljstvo nad šestoro dece, rezultat je zajedničkog dogovora glumaca.

Sporazum nalaže i da Bred Pit nastavi da odlazi u "posete terapeutima" zajedno sa decom.

Sporazum koji je objavljen kasno sinoć po lokalnom vremenu nastao je kao pre više od nedelju dana kao produkt konsultacija sa nadležnim institucijama za brigu o deci, navodi "Daily Mail".

Izjava kojom je potvrđen dogovor između Anđeline i Breda naglašava i da nikakvi dodatni detalji u vezi sa sporazumom neće biti objavljivani u budućnosti, i ne pominje da će biti bilo kakve istrage u vezi sa incidentom u privatnom avionu, zbog čega je postupak za razvod i pokrenut, kada je Bred navodno nasrnuo na sina Medoksa.

Prethodno su, u septembru, Anđelina i Bred postigli privremeni sporazum koji je uključivao neke od delova ovog konačnog dogovora - odlazak sa decom kod psihoterapeuta.

- Verujemo da su obe strane posvećene izlečenju porodice i tražimo od javnosti da ima obzira dok budemo prolazili kroz teška vremena i iskušenja - piše u zajedničkoj izjavi Anđeline Džoli i Breda Pita.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti