"Anđelina je nestabilna osoba": Bred Pit je dobio moćnog saveznika

"Anđelina je nestabilna osoba": Bred Pit je dobio moćnog saveznika

Autor: | 20/10/2016

0

Tatica zna najbolje? Izgleda da je Bred Pit dobio veoma jakog saveznika u vezi s razvodom od Anđeline Džoli.

Samo neupućene moglo bi da iznenadi pisanje američkog tabloida "US Weeekly" koji saznaje da popularni glumac održava redovne kontakte sa Anđelininim otuđenim ocem Džonom Vojtom.

Neimenovani izvor rekao je da su, i pored nesuglasica između oca i ćerke, Bred i Džon ostali u veoma dobrim odnosima koje su marljivo gradili još od 2005. godine, od kada je Branđelina postala svetski fenomen.

- Bred je rekao njenom ocu da kod Anđeline obožava što je tako pasionirana i ekstremna. Ona ga je time opčinila.

Ipak, Džon Vojt, navodi izvor, nije baš birao reči kada je Bredu pričao o svojoj ćerki. On je Bredu navodno rekao da je Anđelina "nestabilna" osoba, i uporedio je s njenom pokojnom majkom Maršelin Bertran.

Džon Vojt i Maršelin su bili u braku od 1971. do 1980. godine. Anđelina je uvek bila veoma privržena majci, koja je 2007. umrla od raka jajnika. Istovremeno, sa ocem je imala veoma turbulentan odnos koji su obeležili dugi periodi u kojima se uopšte nisu viđali. Naravno, Anđelini se nimalo ne sviđa što joj je otac tako prisan sa Bredom, i još ga savetuje.

- Stvarno je pošizela na oca. Mnogo joj smeta što on uopšte razgovara sa Bredom. Anđelina nije prekinula kontakt sa ocem, ali skoro da mu ništa ne govori, jer mu nimalo ne veruje.

Bred se nedavno, prvi put nakon što je objavljeno da se slavni par razvodi, video sa svojom decom, ali tom susretu nije prisustvovao njegov i Anđelinin sin Medoks.

- On je odlučio da ne ide, da ostane sa Anđelinom. Taj susret uopšte nije bio radostan - kaže neimenovani izvor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti