U kraljevskoj porodici nema slučajnosti: Zašto se baš sada princ Hari prvi put javno pojavio sa Megan

U kraljevskoj porodici nema slučajnosti: Zašto se baš sada princ Hari prvi put javno pojavio sa Megan

Autor: | 09/05/2017

0

Od kako je objavljeno da je zvezdi seriji "Suits" Megan Markl pošlo za rukom da zavede petog naslednika britanske krune, princa Harija javnost budno prati svaki njihov korak.


Iako su prvih meseci strogo vodili računa gde se pojavljuju, ne bi li postali meta paparaca, sada je par odlučio da bude viđen na javnim okupljanjima, pa je  Megan, na opšte iznenađenje bodrila svog dragog na polo meču u Askotu.

A post shared by Prince Harry (@princeharry_w) on May 7, 2017 at 5:55pm PDT


List “Sandej telegraf” objavio je nejasnu sliku Marklove pod naslovom “Postaje ozbiljno: Meganin debi u visokom društvu”, a o tome je pisao i list “Sandej miror”. Iz kancelarije princa Harija u Kensingtonskoj palati nije bilo komentara na snimke.

Ipak, kako tvrde izvori bliski kraljevskoj porodici, ovo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje je dobro isplanirano i to sve zbog svadbe Pipe Midlton. Sestra Kejt Mildlton strogo je selektovala zvanice na svom večanju, pa je čak bilo i govora da nisu pozvani oni koji nisu u braku ili u stabilnim vezama, ali to je samo deo organizacije ove svadbe decenije, kako je Britanci nazivaju.

Naime, izvori tvrde da se Hari i Megan pojavljuju zajedno u javnosti, kako ne bi oteli svu slavu na venčanju Pipe i Džejmsa Metjuza pošto će se naći na spisku zvanica a poznato je da mlada želi da zablista u punom sjaju.

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još