Kraljevski protokl iznad svega:  Detalj bez kojeg Kejt Midlton ne može da se pojavi na venčanju princa Harija

Kraljevski protokl iznad svega: Detalj bez kojeg Kejt Midlton ne može da se pojavi na venčanju princa Harija

Autor: | 02/12/2017

0

Nakon što su glumica Megan Markl i princ Hari objavili da će se venčati sledeće godine, svi se pitaju kako će izgledati Meganina venčanica, ali ništa manje pažnje ne privlači ni stil Kejt Midlton.

Odluka o tome šta će pripadnici britanske kraljevske porodice nositi na ovako glamuroznom okupljanju nije laka. Fotografije će munjevito obići planetu i ostati zauvek upamćene, a modni kritičari biće u pripravnosti da hvale i kude svaki detalj.

To je razlog zbog čega supruga princa Vilijama Kejt Midlton ima pred sobom veliki modni izazov, posebno ako se tome doda činjenica da su svetski mediji već počeli da upoređuju vojvotkinju od Kembridža s lepom Megan, budućom vojvotkinjom od Saseksa.

Međutim, to nisu jedine modne muke koje predstoje Kejt Midlton. Kako javljaju modni portali, supruga princa Vilijama u obavezi je, po protokolu, da ponese jedan važan detalj - šešir.

Naravno, ne bilo kakav: pravila o tome kakav šešir vojvotkinja od Kembridža sme imati na glavi tog dana jasno su određena i uglavnom se odnose na to da ne treba da ukradu slavu paru za oltarom.

Kako piše PureWow, u svim zvaničnim i svečanim prilikama članice britanskog plemstva moraju nositi šešir. Danas monarsi nisu toliko strogi, pa dame iz ove porodice sa šeširima viđamo uglavnom u najvažnijim i najsvečanijim prilikama poput venčanja.

The Mirror ističe da šešir koji nose gošće ni u kom slučaju ne sme biti veći od šešira koji nosi majka srećne mlade, kao i da ne sme da odvuče pažnju i poglede od same mlade.

S obzirom na to koliko je interesantne modele šešira Kejt Midlton do sad nosila u javnosti, jedno je sigurno - Megan Markl će morati da ponese prilično spektakularnu haljinu da ne bi svi gosti videli samo suprugu princa Vilijama.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Slične Vesti