Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Nevolje u raju

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Nevolje u raju

Autor: | 10/09/2013

0


Iako je četvrta sezona realitija "Farma" završena pre dva meseca, te je interesovanje javnosti za bivše farmere prilično opalo, posebno s početkom nove sezone, to nikako nije slučaj sa starletom Stanijom Dobrojević.
Gledaoci su pre nekoliko dana prilikom emitovanja emisije "Narod pita" i dalje pričali o Staniji i postavljali pitanja da li će se ona pojaviti u novoj sezoni, a starleta je zajedničkim snagama sa svojim dečkom Filipom Panajotovićem u nedelju organizovala druženje s fanovima u Novom Sadu.
Veliki broj fanova je došao da popularnom paru uruči poklone i lično ih upozna, a bilo je mnogo njih koji su samo zbog Stanije i Filipa na ovaj susret došli iz Makedonije i Hrvatske. Stanija i Filip su bili veoma ljubazni prema svojim fanovima, slikali su se sa njima i delili autograme, a dobili su i brojne poklone.
Međutim, u jednom momentu je bilo jasno da nešto u njihovoj vezi nije kako treba jer kada su "Stanfilovke" zamolile par da se poljubi pred njima, Stanija je zaplakala.
Starleta je danas otputovala u Ameriku na mesec dana i to sama, iako su planirali da idu zajedno, a po povratku u Srbiju ćemo videti u kom pravcu će se razvijati njihova veza. Ipak, Filip ju je dočekao na aerodromu, uručio joj plišanu žabicu i napisao poruku: "Žabice moja, izvini. Volim te".

Autor: Life Content
Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin