Biljana i Dragutin Topić: Presrećni zbog vesti o prinovi

Biljana i Dragutin Topić: Presrećni zbog vesti o prinovi

Autor: | 08/04/2013

0


Naš najbolji atletičar svih vremena Dragutin Topić, koji je jedan od učesnika rijaliti šou-programa "Vip Veliki brat", koji se emituje na televiziji "B92", imaće prinovu u porodici. Njegova supruga, rekorderka Srbije u troskoku, Biljana Topić u četvrtom je mesecu trudnoće. Ovaj skladan sportski par, koji se venčao posle samo tri meseca zabavljanja, ima kćerku Angelinu, koja pohađa prvi razred osnovne škole.
Budući da su celog života jedno drugome bili podrška na terenu, supruga našeg najboljeg atletičara je, iako je trudna, podržala svog voljenog kada je prihvatio da učestvuje u popularnom rijalitiju. Pošto je u prvim mesecima trudnoće, Biljana još ne želi da daje izjave za medije. O učestvovanju Dragutina Topića u "Vip Velikom bratu" i lepoj novosti da će uskoro postati otac po drugi put, za magazin "Hello!" govori Dragoljub, najbolji prijatelj proslavljenog sportiste.
- Dragutin se za sada dobro snašao u ovom popularnom rijalitiju. On je odmeren i lepo vaspitan čovek, tako da nikada ni u privatnom životu nije imao problem zbog uklapanja i socijalizacije u bilo koju društvenu sredinu. Iako je u sportu postigao neverovatne rezultate, interesantno je da Dragutin sebe nikada nije smatrao Vip ličnošću, a upravo učestvuje u takmičenju koje nosi prefiks Vip. Dragutin je oduvek voleo izazove, pa je zbog toga prihvatio i ovaj - kaže na početku razgovora za magazin "Hello!" najbolji drug našeg atletičara.
Iako je znao da je njegova supruga Biljana u drugom stanju, u dogovoru sa njom Dragutin Topić je ipak prihvatio poziv za učestvovanje u ovom šou-programu. Biljana je sportistkinja, naviknuta je na česta suprugova odsustva i putovanja zbog atletike, te ni ovog puta nije želela da Dragutin zbog njene trudnoće odustane od takmičenja. Podršku za ulazak u kuću na Košutnjaku dala mu je kćerka Angelina.
- Dragutin i Biljana imaju izuzetno lep brak. On je pre svega porodični čovek i veoma je vezan za najbliže. Tačno je da je Biljana u drugom stanju. Njih dvoje su dosta razgovarali o mogućnosti da on učestvuje u rijaliti-programu „Veliki brat“ i zajedno su doneli odluku o njegovom učestvovanju. Naravno da će Dragutin mislima sve vreme biti uz svoju porodicu, ali šest nedelja, koliko traje ovaj rijaliti, nije preterano dug period. Budući da je ovaj šou tek počeo, rano je da dajem detaljnije komentare. Dragutin je sportista, ne pripada svetu u kome se trenutno nalazi, ali znam sigurno da će pratiti svoj senzibilitet i ponašati se u skladu sa njim. Zbog sportskih takmičenja često je bio odsutan od kuće pa je donekle i navikao da mu nedostaje porodica. Ta vrsta izazova nije mu strana, pa verujem da će i ovog puta izdržati. Mi smo svi uz njega i njegovu porodicu - završava priču za „Hello!“ najbolji prijatelj Dragutina Topića i dodaje da bi proslavljeni sportista u kući „Velikog brata“ po senzibilitetu i karakteru najbolje mogao da se složi sa glumcem Slavkom Labovićem.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti