Ana Sević i Darko Lazić: Beba nam se desila kada smo je najviše priželjkivali

Ana Sević i Darko Lazić: Beba nam se desila kada smo je najviše priželjkivali

Autor: | 30/12/2013

0


Ljubav pevačice i voditeljke "Grand parade" Ane Sević i pevača Darka Lazića sve je snažnija uprkos tome što im mnogi, na početku romanse, nisu predviđali sjajnu budućnost. Njihova veza, koja je javnosti postala poznata u martu ove godine, svakim danom sve je snažnija, a saznanje da će se za šest meseci ostvariti u ulozi roditelja posebno ih je obradovalo. Mada su planirali potomstvo, ova srećna vest u njihov život unela je dodatno uzbuđenje. Vidno raspoloženi, Ana i Darko zagrljeni su došli na fotografisanje za magazin "Hello!", a dok su snimali modni editorijal sve vreme su jedno drugo obasipali poljupcima. Poželeli su da putem "Hello!" magazina sa javnošću podele srećnu vest iz njihovog života, koju čak nisu znali ni čelnici "Grand produkcije", muzičke kuće za koju oboje rade.
- Presrećan sam i osmeh mi ne silazi sa lica od trenutka kada sam saznao da je moja Ana u blaženom stanju. Čini mi se da sada još više uživamo u svakom trenutku - veselo započinje razgovor Darko Lazić. Njegova partnerka, buduća majka Ana Sević nastavlja:
- Jako sam uzbuđena. Kada se Darko i ja pogledamo, u istom trenutku počnemo da se smejemo zbog saznanja da ćemo za koji mesec postati roditelji. Sve nam je to još sveže i čudno. Ne možemo da verujemo da nam se to desilo, mada smo priželjkivali da postanemo roditelji, vrlo smo srećni. Mislim da čovek i ne može u potpunosti da bude svestan da će uskoro postati roditelj, sve do trenutka dok to malo preslatko stvorenje ne uzme u ruke.

Da li ste planirali potomstvo?
Ana: Planirali smo potomstvo koje se desilo baš u trenutku kada smo bebu najviše priželjkivali. Dobili smo najlepši prednovogodišnji poklon koji smo mogli da zamislimo.
Darko: Od kada sam počeo da se zabavljam sa Anom, poželeo sam da imam dete sa njom. Hvala Bogu, želja nam se brzo ostvarila.

Pre nego što ste saznali da ste u drugom stanju, jeste li imali neki predosećaj koji je nagoveštavao srećnu vest?

Ana: Jesam, po prirodi sam vesela osoba koja svet posmatra vedrim očima, a onda su odjednom počele da mi se dešavaju neke čudne oscilacije u raspoloženju. Znala sam da se u mom organizmu nešto događa. Imala sam neverovatnu želju za nekim jelima, poput luka, koji ranije nisam volela.
Darko: Moram da vam priznam, kada predosetim te Anine oscilacije u ponašanju, bežim iz kuće glavom bez obzira, da "ne nadrljam".

U kom ste mesecu trudnoće?
Ana: Nedavno sam ušla u treći.

Da li ste prvobitno uradili test za trudnoću?
Darko: To je mnogo smešna situacija. Nikada nisam znao da jedan papirić može da vam pokaže da li ste u drugom stanju ili ne. Ana je jedno jutro uradila test za trudnoću i kao furija uletela u sobu gde sam ja spavao. Držala je test u ruci, pribila mi ga skroz uz oči i povikala: "Vidi, pokazuje da sam trudna!" Istog dana otišli smo zajedno kod ginekologa koji je konstatovao trudnoću.

Kako ste reagovali u tom momentu?

Ana: Smejali smo se.
Darko: Moje prvo pitanje je bilo: "Ljubavi, šta ćemo sad sa našim psom", jer je on beskrajno ljubomoran ukoliko se oseti zapostavljenim.
Ana: Imamo čivavu, koja će očigledno više vremena početi da boravi kod moje majke. Ali, naš ljubimac mi je bio odličan test što se tiče odgovornosti.

Kakva je bila reakcija vaših roditelja kada su čuli da čekate bebu?
Ana: Oni su to jedva čekali. Toliko su potencirali tu temu da su nas svaki put kritikovali i govorili da im više ne donosimo psa u kuću, nego da žele unuče.

Budući da je vaš otac nedavno diživeo moždani udar, sigurno ga je vest da će postati deda potpuno razgalila.
Darko: Bolji lek nisam mogao da mu priuštim, bio je van sebe od sreće. On se, hvala Bogu, uspešno oporavlja. Rekao mi je: "Bravo, sine, sad si konačno odrastao i svoj si čovek".

Da li vam svi obećavaju pomoć oko bebe?

Darko: Ja već sad znam da će biti slatkih svađa oko toga.
Ana: Svi obećavaju čuvanje i hvala im na tome. Moja mama stanuje u Beogradu i najveći mi je oslonac u životu, ona nam je obećala ogromnu pomoć.

Kako podnosite trudnoću?
Ana: Imam mučnine koje počinju oko podneva, ali se tešim da će posle trećeg meseca nestati.

Budući da i očevi slično proživljavaju drugo stanje svoje partnerke, kako se vi osećate?
Darko: Verovali ili ne, i ja osećam mučnine, i stalno mi se nešto novo jede.
Ana: Ja sam mu ponudila da on bude trudan umesto mene. Šalili smo se kada smo videli našu bebu na ultrazvuku, bila je okrugla, što sam ja prokomentarisala: "Vidi, Daki, ista ti".

Da li je Ana razmažena trudnica?

Darko: Nije, ali se trudim da joj u svemu udovoljim i ispunim svaku njenu želju. Znam da nimalo nije lako biti u drugom stanju.

Priželjkujete li dečaka ili devojčicu?
Darko: Za početak dečaka, a posle kako god.
Ana: Neka je samo živo i zdravo, i neka bude žensko.

Čini li vam se da ste u potpunosti spremni da budete roditelji, naročito vi, Darko, budući da imate svega dvadeset dve godine?
Darko: U potpunosti sam spreman za tu ulogu i ne mogu da dočekam trenutak kada ću da postanem otac.
Ana: Od Darka sam starija šest godina, ali našoj ljubavi to nikada nije predstavljalo problem. Jedva čekam da postanem majka, ali čini mi se da čovek, bez obzira na godine, nikada u potpunosti nije spreman za tako važnu životnu ulogu. Najbolje je kada vam se stvari dešavaju spontano i u hodu im se prilagođavate.

Mislite li da ste se dovoljno "iživeli" budući da će dete umnogome promeniti životne navike?

Darko: Nastupam od svoje trinaeste godine. Toliko sam izlazio do sada da mi je noćnog provoda preko glave. Sa tog aspekta mogu da kažem da sam se iživeo, a verujem da će nam beba oplemeniti život i da ćemo sa našim detetom tek proputovati svet.
Ana: Ja moram da priznam da se malo plašim te radikalne promene. Osoba sam koja živi život punim plućima i ne drži me mesto. Hiperaktivna sam i ne prija mi stanje mirovanja. Ipak, sve su to slatke muke u dobre svrhe. Verujem da ćemo Darko i ja uz dobru organizaciju sve prepreke savladati.

Mnogi su osporavali vašu ljubav, govorili su da je to veza iz interesa, čak da vi zbog Ane ne viđate vašu familiju?
Darko: To su totalne gluposti, koje ni Ana ni ja nismo želeli da komentarišemo. Naša ljubav je čista i iskrena i do sada nikada nije bila u krizi. Oboje smo vezani za naše porodice, više puta tokom dana čujemo se telefonom. Što se tiče interesa, mesecima sam kovao plan kako da osvojim Anu, a da to ona apsolutno nije ni naslućivala.
Ana: Moram da naglasim da su svi naši prijatelji to znali osim mene. Pre naše veze Darko mi je bio veoma čudan i uvek nekako hladan prema meni. Kad bih mu u prolazu rekla "zdravo", jedva bi mi se javio. Posle sam shvatila da je to sve bila njegova taktika.

Da li je vaša familija zavolela Anu?
Darko: I te kako je vole, svima se uvukla pod kožu, kako se to već kaže.
Ana: Imamo sreću da se svi lepo slažemo. Moja mama Darka obožava, a naše porodice se međusobno poštuju i lepo razumeju.
Darko: Drugačije ne bismo ni Ana ni ja mogli da funkcionišemo, jer su nam porodični odnosi veoma važni.

Budući da čekate bebu, planirate li uskoro veridbu ili venčanje?
Darko: Venčanje smo planirali u martu ali smo to odgodili za kasnije. Veridbu planiram, ali ne želim da otkrivam detalje. Nedavno se dogodila jedna interesantna situacija, vozili smo se automobilom i Ana je u jednom trenutku, odjednom, viknula i upitala me: "Hoćeš li se ti sa mnom veriti?". Odgovorio sam joj: "Stani malo, pusti me da te nekad iznenadim".
Ana: Reč je o tome da brzo živimo, dogodi se da se u kući sretnemo na svega dva sata u toku dana, pa sam se pitala da li on uopšte razmišlja o unapređivanju naše veze. Po prirodi sam takva da volim sve unapred da isplaniram, dok Darko voli spontanost. Priznajem, i hormoni su krivi za moje ishitrene reakcije. Ja sam sigurna u našu ljubav i nije mi potreban prsten i papir da bi mi se to potvrdilo. S druge strane, svesna sam da u ovom trenutku ne bismo mogli da napravimo svadbu kakvu želimo, sa velikim brojem gostiju. Sada bi to za nas bila zahtevna organizacija koju u ovom stanju ne bih mogla da podnesem. Kada rodim bebu, upriličićemo pravo veselje. Želim pravo venčanje, sa raskošnom venčanicom.

Gde ćete proslaviti novogodišnju noć?
Ana: Zajedno nastupamo u Londonu u klubu „Vuk“. To će ujedno biti i moj poslednji nastup dok se ne porodim. "Grand paradu" ću nastaviti da vodim sve dok se budem dobro osećala.

Budući da im još niste sapoštili vest, šta mislite, kako će reagovati čelnici "Grand produkcije" kada saznaju da čekate bebu?
Ana: Biće presrećni. Odlučili smo da ovu našu srećnu vest podelimo prvo sa magazinom "Hello!", jer smatramo da je najeminentniji časopis koji poštuje reč sagovornika. Kada Saša Popović bude saznao da čekamo prinovu, sigurno će biti oduševljen, jer on obožava decu i uvek se obraduje kada čuje da se neki pevač iz "Zvezda Granda" zabavlja sa pevačicom iz istog jata.

Jeste li već ukrasili vaš dom u novogodišnjem duhu?
Ana: Još pre dve nedelje smo dekorisali naš dom. I Darko i ja volimo novogodišnju euforiju, pa nam je ceo stan već okićen.

Intervju: Jelena Popović, Life Content
Foto: Dejan Milićević
Stilista: Stefan Orlić
Frizer: Nemanja Žegarac, tel. 069 / 164 - 01 - 38
Šminka: Olja Beočanin, tel. 065 / 533 - 55 - 53

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti