Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić: Nismo ni slutili da ćemo se zavoleti

Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić: Nismo ni slutili da ćemo se zavoleti

Autor: | 27/05/2013

0


Tvrdnje da se najlepše ljubavi rađaju iz prijateljstva svojim primerom potvrdili su Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić, učesnici nedavno okončanog rijalitija „Veliki Brat“. Mediji se danima bave prirodom njihovog odnosa, što je kulminiralo kada su u jednom noćnom klubu Ivana i Uroš razmenjivali nežnosti, ne obazirući se na brojne predstavnike medija koji su tu bili. Nekadašnja „modelsica“, koja trenutno ima medijsku promociju singla „Telo gori“, i kaskader u inostranim filmovima tada nisu hteli da komentarišu da li je njihovo prijateljstvo, koje je započelo u "Kući poznatih" na Košutnjaku, preraslo u nešto više u periodu u kome su bili zajedno u Beogradu. Po izlasku iz rijalitija par je zajedno posećivao javne događaje kao i gradske kafiće, restorane, a jurili su i ulicama grada na Uroševom motociklu.
Iako su mnogi komentarisali kako je Uroš Ćertić zaljubljen u Soraju Vučelić po njegovom izlasku iz „kuće“, što je on indirektno priznao u razgovoru sa voditeljkom po izlasku iz rijalitija, kaskader ističe da je tada bio samo ironičan i da je sa Sorajom prijatelj, baš kao i Ivana, te da se oboje sa starletom često viđaju i druže.
Atraktivni par je odlučio da ekskluzivno za magazin "Hello!" obelodani da uživaju u romansi, s tim da je njihova veza tek na početku i da ne bi previše da detaljišu o svom odnosu. Dok su vešto pozirali nisu krili da se vole, a njihova interakcija pred fotoobjektivom oduševila je celu ekipu. Kao da su se spontano prepustili nesumnjivo jakim osećanjima.
- Do sada nisam hteo da pričam o nama, a ne bih ni sada previše detaljisao o vezi kako ne bih urekao ovo što imamo. Za sada je divno - kaže Uroš na početku razgovora za "Hello!".

Ivana, vi ste često branili Uroša tokom rijalitija, kao i po napuštanju „Kuće“. Kako se desilo vaše dalje zbližavanje posle „Velikog Brata“?
Uroš: Pitao sam „Emotion“ produkciju za njen broj telefona kada sam izbačen kako bih je pozvao kada ona izađe.
Ivana: U „kući“ smo se odlično slagali, družili smo se. Bilo mi je jako žao kada je izbačen jer je bio nepravedno osuđivan zbog odnosa sa Avom, koji nije bio realan u dnevnom pregledu, već montiran, tako da je on ispao negativac. Veći deo vremena koji smo proveli pred kamerama bili smo pozitivni, družili smo se, ali je produkcija prikazala ono što je njima bilo najzanimljvije, a to su svađe u kojima svi gube živce.
Uroš: Nikada nije prikazano kada sam posle svađe prišao Željku Stojanoviću i izvinio mu se. Posle rijalitija druženje je sjajno sa svima. Inače, najviše se družim sa Slavkom Labovićem, Sorajom, nešto manje sa Topićem. Čak nas je i Ava pozvala na rođendan koji će proslaviti u Beogradu. Otići ćemo kod nje na slavlje, ona nije zla, ni loša, samo je hiperaktivna.

Bilo vam je drago što vas je Ivana branila pred kamerama, pošto ste napustili rijaliti?

Uroš: Gledao sam emisije i bilo mi je drago što su moji prijatelji ostali dosledni i lojalni. Razočaralo bi me da je neko od njih loše pričao o meni. Pri tome mislim na Soraju, Ivanu i Slavka. Mislim da sam pametno birao društvo.

Da li ste pokušavali da stupite u bliži kontakt sa Ivanom tokom rijalitija i da li vam je smetalo što javnost insistira na tome da ste se sa Soraje „prebacili“ na Ivanu?
Uroš: Nisam sanjao ni o kakvom muvanju sa Ivanom i Sorajom u „Kući“ iako su mnogi komentarisali kako sam spopadao devojke. Nije me povredilo potenciranje medija kako sam se „prešaltovao“ jer je to sastavni deo javnog života, odnosno učešća u rijaliti-emisiji. Nije me povredilo čak ni kada su neki mediji govorili da nisam džentlmen, moji najbliži znaju ko sam zapravo. Neko ko me nikada nije upoznao ne može da sudi o meni, niti kakva sam ličnost na osnovu segmenata iz rijalitija koji su prikazani na televiziji, u kojima su uvek bile naglašene samo negativne stvari.

Znači li to da ste se šalili u emitovanju uživo, kada ste izbačeni, kada ste voditeljki rekli da ste zaljubljeni u Soraju?
Uroš: Da, i to sam uradio jer su me sto puta pitali da li sam zaljubljen u Soraju. Kada sam rekao da nisam, to pitanje je ponovljeno više puta, a kada sam se umorio od toga, rekao sam da jesam malo. Više me niko nije pitao za to. Kada me neko pita za nešto sto puta, ja kažem „o kej“. Takav sam.

Da li ste tokom boravka u rijalitiju Ivanu gledali kao moguću buduću partnerku?

Uroš: Neki naši zajednički prijatelji su mi pre početka rijalitija za Ivanu rekli da je dobra i kul devojka. Bili su u pravu. Pored toga, bila mi je najlepša od svih devojaka tamo jer cenim prirodan izgled, i moj je tip devojke. Cenim je i zbog toga što je Beograđanka i nema celulit. Šalu na stranu, sviđa mi se što ima jasno izražene stavove.

Je li vam Nevena Milićević bila simpatična?
Uroš: Prve večeri mi je bila kul, lepo smo se družili. Sledećih pet dana je nisam primetio. Nije skidala pidžamu, ležala je i bila nebitna, kao da ne postoji. Moj stav je da svako ko je dobijao nedeljni honorar imao dužnost da pravi šou, zbog toga sam i „dodao gas“. Čim sam se smirio, bio sam izbačen.

Kako ste vi reagovali kada ste prvi put videli Uroša?
Ivana: Nisam ga gledala na taj način, već kao druga. Naravno, videla sam da je lep i zgodan. Ipak, to meni tada nije značilo ništa jer ga nisam doživljavala kao potencijalnog partnera. Nije mi se udvarao, lepo smo se družili.
Uroš: Ni u jednom trenutku pred kamerama nismo jedno drugome slali takve vibracije. Da mi je neko rekao da će doći do ovoga, rekao bih mu da nema šanse. Kada je izašla napolje, viđali smo se drugarski. Kada sam izbačen iz rijalitija, najviše mi je bilo žao što neke od ukućana neću videti nekoliko nedelja, među njima i Ivanu.

Mislite li da emotivne veze koje se rode iz prijateljstva imaju bolju perspektivu od onih koje se zasnivaju samo na privlačnosti?

Uroš: Da, u potpunosti se slažem sa tim. Imao sam veze koje su rođene iz drugarstva, i bolje sam se slagao sa tim devojkama. Fizička privlačnost ne garantuje budućnost veze jer se odnos pre svega gradi na dobroj komunikaciji, sličnim interesovanjima i pogledima na svet. Kada sa nekim započneš vezu samo na osnovu privlačnosti, to je kockanje, jer ne možeš da znaš šta ti donosi budućnost.

Kao prijatelji odmah ste se prepoznali, a kakav je slučaj sa „hemijom“?
Ivana: „Hemiju“ ste mogli da osetite i prilikom fotografisanja za "Hello!", a vaši čitaoci će takođe moći da je prepoznaju. Volim da kažem da slika govori više od reči.

Da li vam je kod Ivane zasmetalo nešto otkako ste produbili prijateljski odnos?
Uroš: Ona je to što je bila u rijalitiju, nije se tamo folirala. Nije dvolična. Sve mi se sviđa za sada, mnogo mi se dopada.

Kako provodite slobodno vreme?

Uroš: Sticajem okolnosti pozivaju nas na iste javne događaje, obično humanitarne večeri. Vozimo se na motoru, obilazimo kafiće i restorane. Stalno smo zajedno i prija mi njeno prisustvo.

Šta se vama kod Uroša najviše dopada?
Ivana: Dopada mi se kako razmišlja i što je džentlmen. Osim toga, imamo isti pogled na život, prirodni smo i jednostavni ljudi.

Koje Ivanine osobine biste vi izdvojili?
Uroš: Iskrenost, sviđa mi se što uvek kaže sve što misli, pa i više. Šalu na stranu, i ja sam veoma otvoren tip.

Na čiju inicijativu ste započeli vezu?

Ivana: Na inicijativu javnosti. Šalim se, sve se spontano desilo i otpočeli smo vezu.

Planirate li neko zajedničko putovanje na leto?
Uroš: U junu otići ćemo kod Željka i Žarka u Pariz, pozvali su nas da budemo njihovi gosti, što smo s radošću prihvatili.

Koji su vam poslovni planovi u narednom periodu?
Ivana: Počela sam da nastupam, a uskoro ću snimiti spot za singl „Telo gori“, koji će režirati Dejan Milićević. Inače, u video-klipu Uroš će biti u ulozi manekena.
Uroš: Slavko Labović mi je rekao da će me preporučiti producentima za snimanje filmova na danskom tržištu. Prošle nedelje sam bio na kastingu za novi film sa Pirsom Brosnanom, učestvovaću kao kaskader, čekam na odgovor što se finansijskog dela tiče. Biće mnogo posla, snimanje počinje u avgustu. Dobio sam ulogu u domaćoj seriji, ali ne kao kaskader, već kao glumac. Osim toga, putujem u Bugarsku gde ću biti sudija u velikom takmičenju u „freestyle“ vožnji motora. To je druga godina u kojoj ću biti jedan od troje sudija. Trebalo bi da snimim i reklamu za jedno domaće energetsko piće.

Uskoro vam je rođendan, hoćete li upriličiti žurku?
Uroš: Naravno da hoću, 8. juna prirediću veliku žurku i pozvaću mnoge bivše ukućane. U „Kući“ su situacije za druženje bile nerealne, sada se svi lepo družimo.

Da li vam na početku veze više odgovara da budete "napolju" ili vam više prija da vreme provodite u kućnom ambijentu?
Ivana: Prija nam da smo zajedno, bez obzira na to da li smo u stanu, restoranu, u šetnji, na žurki.

Ko ima bolje kulinarske sposobnosti, odnosno ko kome sprema hranu?
Uroš: Ivana odlično pravi pastu, a ja se zdravo hranim, pa joj ne prija moj izbor hrane. Ja jedem meso i povrće.
Ivana: Kako da ne, pojede svu moju hranu pošto pojede svoje zdravo.
Uroš: Planiram da je nateram da živi zdravije, da je privolim da što više šetamo, da sa mnom ovog leta vozi bicikl i rolere na Adi, i da počne da trenira.
Ivana: To će mi biti prvi put da treniram. Uroš pozitivno utiče na mene.

Intervju: Life Content, Nadežda Jokić
Foto: Dejan Milićević
Stilista: Stefan Orlić
Šminka: Cecilija Vurdelja-Drobac za školu šminkanja „Vurdelja“,
tel. 062 / 77 - 70 - 08
Frizura: Nemanja Žegarac, tel. 069 / 164 - 01 - 38

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti