Ivana Stamenković Sindi: Nema nade za pomirenje sa bivšim suprugom

Ivana Stamenković Sindi: Nema nade za pomirenje sa bivšim suprugom

Autor: | 24/04/2013

0


Ivana Stamenković Sindi napustila je kuću Velikog brata. Bivša "modelsica" priča o sukobu s Nevenom Miličević, razvodu od supruga Nikole i planovima za budućnost. Na početku razgovora kaže da nema problem s ljudima koji nisu iz prestonice.
- Nisam imala ružne izjave na račun ljudi koji nisu iz Beograda, već na račun nekih koji se predstavljaju da su iz Njujorka, a zapravo su iz unutrašnjosti. Volim sve ljude, pogotovo seljake, jer oni rade pošteno za svoj hleb, ali prostakluk ne praštam.

Otkrij nam tajnu borbe s celulitom?
- Genetika i malo sreće. Ne pridajem tome toliko važnosti. To je bio moj odgovor na prostakluk Nevene Milićević, koja je u paru s Anetom Nakovskom iznosila neke stvari koje nisu za javnost.

Da li te je Nevena dobro udarila?

- Jeste. Tri dana me je bolela glava.

Zbližila si se sa Sorajom, a svi su očekivali da će biti konkurencije među vama?
- Konkurencija ne postoji. Nemam problem s lepim ženama. Radila sam kao model, zatim sam u grupi Models bila s devojkama koje izgledaju kao boginje i nikad nije bilo problema. Volim devojke koje izgledaju lepo. U njima ne vidim rivalke.

Ima li šanse da se vratiš bivšem suprugom?
- Ne. Naš razvod traje dve godine.

Da li živiš u stanu bivšeg supruga?

- Neću da ti kažem.

Ko plaća tvoje troškove?
- Ja sve plaćam.

Šta misliš o odnosu ukućana prema Avi?
- Protivim se linčovanju Ave! Neki to rade zbog lične reklame. Kuća je puna igrača koji vode računa o tome šta prolazi kod gledalaca. Ako je to svađa, oni će stalno inicirati svađe. Ne mislim da je Ava 'laka ženska'. Bezopasna je, za razliku od ostalih.

Autor: Life Content

Izvor: Kurir, Informer
Foto: Ivan Vučićević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin