Ivana Stamenković Sindi: Proslava kćerkinog rođendana pred ulazak u rijaliti

Ivana Stamenković Sindi: Proslava kćerkinog rođendana pred ulazak u rijaliti

Autor: | 26/03/2013

0


Tridesettrogodišnja Ivana Stamenković Sindi, nekadašnja članica grupe "Models", povodom trećeg rođendana kćerke Petre, koju ima iz braka sa ugostiteljem Nikolom Pavlovićem, organizovala je slavlje. Kao odlično mesto za zabavu odabrala je dečju igraonicu „Extreme kids“, gde su se okupili njeni prijatelji, a veliki broj njih došao je sa mališanima. Svečanoj atmosferi doprineo je maštovito dekorisan prostor. Zidovi ukrašeni junacima iz poznatih crtanih filmova i brojni šareni baloni mamili su dečje uzdahe i oduševljenje.
Ponosna majka uspela je da, uz podršku roditelja, taj važan dan organizuje tako da protekne onako kako je zamislila i da njena mezimica bude zadovoljna. U popodnevnim časovima Ivana je zajedno sa trogodišnjom Petrom raspoloženo dočekivala goste, dok su se baka i deka pobrinuli za lepo aranžirano posluženje u kome su zvanice uživale.
Pred ulazak u kuću "Velikog brata“, pre početka emitovanja popularnog rijalitija, vesela Beograđanka govori za magazin „Hello!“ o zabavi povodom Petrinog trećeg rođendana.
- Petra je tražila da treći rođendan proslavi u njenoj omiljenoj igraonici. Često je vodim tamo, tako da poznaje sve devojke koje rade kao animatorke. Tu se oseća kao kod kuće, opuštena je i zna svaki kutak. Budući da sam želela da napravim veliku žurku, nisam htela da slavimo kod kuće jer nam je u igraonici komfornije, a ma dosta sadržaja koji su zanimljivi deci. Kao poklon za njen dan Petra mi je tražila da joj dovedem Sportakusa i Stefani, njene omiljene junake iz animirane dečje serije "Lenji grad“. Najviše se obradovala animatorima odevenim u njene omiljene crtane junake, koje gleda svakog dana - kaže nekadašnja manekenka koja se iz javnosti povukla kada se udala i potom dobila kćerku u braku sa Nikolom, od koga se prošle godine rastala. Posvećena roditeljstvu, pobrinula se da Petri ispuni svaku želju, koja je dobila i tortu u obliku svog omiljenog junaka „Hello Kitty“.
- Na rođendansku žurku pozvala sam moje prijatelje, mahom drugarice koje su došle sa svojom decom. Petra još ne ide u vrtić tako da nisu bili isključivo njeni drugari. Od jeseni će krenuti u francusko obdanište jer želim da nauči jezik. Obradovala se deci sa kojom se lepo zabavljala, a najviše se radovala dolasku njenog petogodišnjeg brata Rastka, sina moje sestre Nevene Adžemović. Obožava Rastka, kako vreme prolazi sve su više vezani i vole da su zajedno - raspoloženo kaže Ivana, čija je kćerka za rođendan dobila pregršt poklona. Iako se devojčica najviše veseli kada dobije igračku, obila je i lepe komade garderobe.
Mnoge zvanice su na rođendanskoj zabavi istakle da Petra sve više liči na poznatu majku, a Ivana smatra da njena naslednica liči i na svog oca. Petra živi sa majkom, ali se u brizi oko deteta smenjuju i Ivanini roditelji, majka Vera i otac Bata, kao i bivši suprug Nikola.
- Godinama sam bila odsustna iz javnog života, posvetila sam se detetu. Iako sam se povukla, fascinira me što nekadašnje članice ženske grupe "Models" još izazivaju pažnju. Zato sam odlučila da se vratim na javnu scenu, ali neću još da otkrivam kako - zadovoljno je pre nekoliko dana zaključila Stamenkovićeva, a kako je u međuvremenu ušla u rijaliti "Veliki brat" - ovo više nije tajna.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić
Foto: Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti