Svetlana Kitić: Bračne razmirice uživo

Svetlana Kitić: Bračne razmirice uživo

Autor: | 23/02/2012

0

Posle mesec i po dana boravka u rijalitiju "Parovi", na „Hepi" televiziji, Svetlana Ceca Kitić zaključila je da njen odnos sa Milanom Magićem i nije tako dobar kako je ranije mislila. Njihove svakodnevne svađe počele su da nerviraju sve prisutne u vili. Milan je mnogo puta pokušao da smiri Cecu da ne priča svašta pred kamerama, što je kod nje izazvalo bes. Zbog ljubomore, u jednom trenutku napao je suprugu i zabranio joj da sa ostalim ukućanima priča o njihovom odnosu, što je Ceci još više zasmetalo, pa mu nije dozvoljavala da joj se približi. Kada je shvatio da rečima ne postiže ništa, dohvatio ju je za kolena što je najbolju rukometašicu sveta dodatno iznerviralo.
- Šta hoćeš, ti? Beži od mene! Ti ćeš mene da stežeš za noge! Razvešću se! Izlazim sutra odavde i tražim razvod - vikala je Ceca dok su je ukućani smirivali.
Kada je sutradan uveče voditeljka, u emisiji koja se emitovala uživo, poznatom paru pustila snimke i kada su videli kako je njihov sukob izgledao, Kitićeva je stavila ruke preko glave.
- Tek sada shvatam da sam u braku previše dozvoljavala. Kada se sve završi, Milan i ja ćemo popričati o svemu i videti da li ćemo ostati zajedno ili ćemo se razvesti - prokometarisala je vidno uznemirena Ceca, dok je njen suprug Milan uputio javno izvinjenje ukućanima, gledaocima i supruzi. Bila je to jedna u nizu svađa koje ovaj bračni par ima pred kamerama i budnim okom javnosti.
U razgovoru za magazin „Hello!“ Svetlanai Milan govore o svakodnevnim svađama, a šarmantna rukometašica još nije odlučila hoće li se razvesti od  supruga Milana Magića sa kojim je pet godina u braku. U rijalitiju ,,Parovi” svakodnevno iskazuje netrpeljivost, svađaju se oko svega, ko će gde sedeti, koliko je ko pojeo ili popio, ko je kako igrao. Imaju različita mišljenja i stavove. Milan smatra da mu je supruga tvrdoglava, dok Ceca misli da je njen suprug sitničav.
- Popričaćemo o svemu kada izađemo iz vile. Ako ne budemo mogli da se usaglasimo, možda ćemo prekinuti nešto što ne ide. Kada se setim tih scena, grozno se osećam. Moj suprug me je maltretirao i zbog toga sam se osećala loše, ne kao Ceca Kitić već kao žena. Nisam bila ponižena jer je retko ko u životu mogao to da uradi, ali sam se osećala jadno i bedno. Milan to nije smeo da mi uradi. Ništa ga ne opravdava, čak ni alkohol. Nisam zaslužila. U kući sam na celu priču stavila tačku, ali ne mogu da zaboravim niti oprostim. Mislim da zatvoren prostor nije uticao na njegovo ponašanje, već da je to držao pritajeno u sebi - započinje priču Ceca Kitić za magazin „Hello!“.
- Milan je sitničar, voli da je sve po njegovom, takav je i u privatnom životu.Već pet godina pokušavam da mu objasnim neke stvari, ali očigledno ne mogu da ga promenim, kao ni on mene. Njega sitnice opterećuju i satima bi raspravljao o nebitnim stvarima. Mislim da je ovaj život suviše kratak i komplikovan da bi ga mi još više komplikovali nekim glupostima. Gde god mogu ja sam relaksirana. Ovde mi ljudi ne znače i niko ne može da me naljuti, povredi i izbaci iz takta osim njega - u dahu priča Ceca.
- Smeta mu kada pričam sa momcima i devojkama u vili. Ne znam zbog čega, svi oni mogu da mi budu kćerke i sinovi. Milan stalno govori o dogovoru, da se držimo zajedno, čuvamo leđa jedno drugome. Želi da smo neprekidno zajedno, od jutra do večeri. Pokušala sam da mu objasnim da je to suludo. Bolje je da se družimo, ne treba da se držimo za ručice, bilo bi smešno.
Milan se slaže sa suprugom da je sitničar i da su mu detalji u spoljnom svetu bitni, a u vili ga nerviraju. Svestan je da je Ceca jaka žena, ali mu to ne smeta, ne utiče na njegovu sujetu. Priznaje da snosi deo odgovornosti za nemio događaj, ali okrivljuje i Cecu koja ga nije smirila na pravi način.
- Slažem se, kriv sam, ali za svađu je potrebno dvoje. Moje ponašanje je pogrešno, izvinjavam se porodici, deci, supruzi, gledaocima i ukućanima. Mogla je da odreaguje na drugačiji način, da me smiri. Ona je tvrdoglava, seče me u mojim razmišljanjima, neće da sasluša, da spusti loptu. Ja sam čovek koji ne balansira, ne mogu da se smirim dok ne kažem sve što želim - iskreno kaže Milan.
- Ceca i ja smo u braku pet godina. Ona je jaka žena, i ja sam to znao, ne smeta mi, nisam sujetan, smatram da sam autoritet i vredan nje i njene ličnosti. Ne branim joj ništa, samo smatram da ne bi trebalo da se ponaša kao devojke od dvadeset godina. Ipak smo mi par, u braku, emotivni smo partneri i tako treba da se ponašamo jedno prema drugom.
Bračni par je u vilu ,,Parovi“ ušao da se pokaže u drugačijem svetlu. Ceci je želja bila da je gledaoci upoznaju iz nekog drugog ugla, ne samo kao poslovnu ženu i bivšu rukometašicu. Milan je ušao kao podrška svojoj poznatoj supruzi.
- Došla sam da pokažem da nisam samo poslovna žena, ozbiljna, već da mogu da budem interesantna i duhovita. Milan je uspeoda iz mene izvuče najgore. On je stegnut, čak se ni u igrama ne opušta.Stalno mi govori da uključim mozak, a ja neću, jer ga u igrama opuštam, a tamo gde mi treba koristim ga. Ako neko misli da nam je zadatak, vara se. Ovo je realna svađa, nažalost, nije izmišljena. Od prvog dana sam ovakva kakva sam i neću se menjati - kaže Ceca.
- Ja sam odgovoran i poslovan čovek. U vili sam, a misli su mi napolju, u mojoj firmi i u klubu. Nisam iz ovog sveta, ušao sam da podržim suprugu. Opušten sam onoliko koliko mogu biti, znam da zapevam, zaigram, što u spoljnom svetu ne bih radio, ali se ne mogu ponašati kao tinejdžer. Plašio sam se da neću izržati u zatvorenom prostoru, dinamičan sam po prirodi, ali sam se ipak navikao. Sve mi odgovara osim njene tvrdoglavosti.
Bačni par Magić smatra da im je ovo velika avantura u kojoj su se bolje upoznali. O pobedi ne razmišljaju, ali bi voleli da izdrže do kraja kada su već skoro dva meseca tu. Najviše im nedostaju deca.
- Treba pobediti, ali ne po svaku cenu. Ništa se u mom životu neće dogoditi ni ako izgubimo. Najviše mi nedostaju deca i moji roditelji - kaže na kraju Svetlana Kitić.

Piše: Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti