Jelena Helc: Venčanje kao ispunjenje svih želja

Jelena Helc: Venčanje kao ispunjenje svih želja

Autor: | 29/05/2012

0

Ljubavna bajka voditeljke i glumice Jelene Helc, koja je započela pre trinaest  meseci, prošle nedelje je „zapečaćena“ uz dva venčanja. Milanu Veskoviću je izgovorila sudbonosno „da“ dva puta, u dva grada. Najpre su se venčali pred pedeset najbližih zvanica u Kraljevu, a četiri dana posle toga i pred sto pedeset gostiju u Beogradu.
Za magazin „Hello!“ lepa plavuša, koja je stalni član Narodnog pozorišta, kaže da je taj dan najčudesniji u njenom životu, pored rođenja njenog sina, šestogodišnjeg Vuka, koga ima iz bivše veze.
- Iza sebe imam nedelju koja je najlepše protekla. Početkom prošle nedelje počeli smo da kitimo Milanovu rodnu kuću, kada su polako počeli da pristižu gosti. Sve zvanice su bile na okupu 17. maja. To je nedelja u kojoj su se ostvarile sve moje želje. Posle ovoga ne znam šta je sledeće što ću poželeti.  Dublja i istinitija ljubav od one koju sam za ovo vreme doživela sa Milanom ne može da postoji - ne skrivajući jaka osećanja govori glumica koja igra u predstavama “Car Edip”, “Velika drama”, “Vesele žene vindzorske”, “Dr”, “Pokondirena tikva”,“Kanjoš Macedonović“ i drugim komadima nacionalnog teatra.
- Emocije koje pokušavam da iznesem teško staju u reči. Sve je usko u odnosu na to kako se osećam. Čim sam ugledala Milana, znala sam da je on taj. Predala sam mu se do kraja od prvog trenutka upoznavanja, nisam imala nijednu „kočnicu“ u vrtoglavoj ljubavi. Naš odnos je bio iskren od prvog trena - sanjalački govori nežna Beograđanka kojoj je predstavljalo pravo uživanje da sama organizuje svoju svadbu, prvo u Milanovom rodnom gradu, a četiri dana kasnije u Beogradu.
Venčanica „City Brides“, koju je nosila na oba venčanja, lepršava je, puna karnera i cvetića, a Jelena je opisuje kao „zvoncastu“.
- Čim sam je ugledala, znala sam da je prava za mene.
Na prvom svadbenom veselju, održanom u Kraljevu, bilo je pedeset zvanica, koje su činili članovi porodice, kumovi i najbliži prijatelji para. Svi oni okupili su se u Milanovom rodnom gradu. Crkveno venčanje otpočelo je u podne u crkvi Svete trojice u centru Kraljeva, gde su se mladenci jedno drugome zavetovali na večnu ljubav pred Bogom. Potom su se preselili u „Meljanički bazen“ - „Etno Konačište“, prelep prostor, smešten na obroncima planine Goč.
- Poseban utisak za sve nas bilo je to što smo svi skupa prespavali u sobama tog etnohotela. Sutradan smo tu doručkovali i posebno smo uživali u jutru provedenom na imanju koje okružuje konačište, i gde protiče reka Meljanica. Tu smo uživali u igri sa domaćim životinjama, ovcama i jagnjićima. Ceo taj etnodoživljaj učinio je ovu svadbu potpuno drugačijom od svih ostalih kojima sam prisustvovala. Za mene, devojku sa beogradske Slavije, doživljaj originalnog i potpuno drugačijeg venčanja bio je očaravajući. Posle boravka u konačištu sačinjenom od drveta, gde je sve rustično i starinsko, ponovo smo se svi vratili u Milanovu porodiču kuću, gde smo proslavili Milanov rođendan,18.maja.
Posle „kraljevačkog“, na red je došlo i venčanje u Beogradu, koje je upriličeno 20.maja na splavu-restoranu „Ada“.
- Svi dragi ljudi, koji zbog posla tog radnog dana nisu mogli da budu sa nama, imali su prilike da uživaju u „beogradskoj svadbi“, koja je organizovana četiri dana posle „kraljevačke“. Na svadbi u Kraljevu snimili smo film koji se prekida dok traje naš prvi ples. U Beogradu, uz tu istu muziku, počeli smo pred sto pedeset zvanica da izvodimo naš već započeti ples sa filma. „Nastavak svadbe“ smišljen je uz film o „kraljevačkom venčanju“, kako bi zvanice u Beogradu imale osećaj da su bili i na prvom venčanju- u dahu govori Jelena.
- Naša ljubav je jaka, ali veoma je važno što moj suprug mnogo voli mog sina. Ne postoji distanca među njima. Milanovi roditelji se prema Vuku ponašaju kao pravi baka i deka. Razmazili su ga, njihov je mezimac, i cela porodica na njega gleda kao na „malog princa“. Vuk je tražio da se venčamo mnogo pre naše svadbe, jer je mislio da će tako odmah dobiti brata- kaže voditeljka rijalitija „Parovi“ i ističe da se nada da će što pre proširiti  porodicu i da će uskoro imati najlepše vesti.

Piše: Nadežda Jokić
Foto: Studio „Softbox“
www.studiosoftbox.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još