Svetlana Kitić: Uvek spremna na izazove

Svetlana Kitić: Uvek spremna na izazove

26/12/2011

0

Najbolja rukometašica sveta svih vremena Svetlana Ceca Kitić uskoro će se televizijskoj publici predstaviti u drugačijem svetlu. Šarmantna dama, direktorka Rukometnog kluba „Radnički“, sa suprugom Milanom biće jedna od učesnica druge sezone rijaliti šou-programa „Parovi“. Gledaoci televizije „Hepi“ će od 24. decembra moći da vide ženu koja je ceo život podredila sportu i porodici kako se slaže sa svojim četvrtim suprugom, videće da li je i van terena drčna, hrabra i odlučna i želi li i u ovoj avanturi da bude najbolja kao što je bila i u svojoj profesiji. Majka troje dece, dvadesetosmogodišnjeg Nikole, dvadesettrogodišnje Mare i trinaestogodišnje Aleksandre, i baka dvogodišnjeg Uroša spremna je za izazov kakav nosi rijaliti. To što će u zatvorenom prostoru provesti tri meseca sa svojim životnim partnerom, sa kojim je zajedno četiri godine, mnogo joj znači.
- Imali smo poziv da učestvujemo u „Parovima“ i prošle godine, ali smo tada morali da odbijemo produkciju jer smo imali mnogo poslovnih obaveza. Sada kada smo rešili situaciju u klubu i postavili ga na noge, našli novog trenera i zatvorili finansijsku konstrukciju možemo da se upustimo u avanturu kakav je rijaliti-šou. Iako sam imala poziv i sa drugih televizija odabrala sam „Parove“, jer verujem da u tom televizijskom formatu ne mogu doći u situaciju da se pokažem u drugačijem svetlu od onoga koji mi priliči. Verujem da ovim učešćem ne mogu ništa da izgubim. Suprug i ja smo rešili sebe da častimo takvim šou-programom gde će nas služiti celog dana. Nas dvoje smo to i zaslužili posle tri godine napornog rada tokom kojih nismo išli ni na godišnji odmor. Takođe, ne traba zanemariti ni novčani iznos koji nam je ponuđen, nećemo se od njega obogatiti, ali nije ni za potcenjivanje - kaže Ceca dok obavlja poslednje sastanke sa ljudima kojima će poveriti klub kojem je posvetila život.
Svog supruga, vlasnika špediterskog preduzeća i predsednika „Radničkog“, Ceca je upoznala pre četiri godine. Da su jedno u drugom pronašli idealnu polovinu brzo su shvatili i nije im dugo trebalo da se odluče na brak. Sve vreme koliko su zajedno samo jednom su se razdvojili, i to na jedan dan. Njih dvoje rade zajedno, provode se zajedno i ne mogu da zamisle da duže budu razdvojeni.
- Moj brak sa Milanom je opušten i moderan. Želim da gledaoci vide kako funkcionišu muž i žena koji su dvadeset četiri sata zajedno. Bićemo onakvi kakvi jesmo, pokazaćemo svoje vrline, ali i mane. Ništa nećemo kriti niti ćemo glumiti. Ovo nam je prilika da se malo i opustimo jer nema novina, televizije niti telefona.
To što će tri meseca provesti zatvorena u luksuznoj vili od osamsto kvadrata ne predstavlja joj problem. Prepustiće se uživanju u luksuzu, a jedan od glavnih ciljeva biće joj i borba da ostavi cigarete.
- Kao sportista navikla sam na zatvoren prostor, jer tokom karijere više sam bila u karantinu nego napolju tako da sa tim nemam problema - kaže Ceca.
Svetlanina deca Nikola, Mara i Aleksandar sa oduševljenjem su prihvatili vest da će im se majka oprobati u nečem novom. I Milanovi sinovi iz prethodnog braka, četrnaestogodišnji Ogi i sedmogodišnji Matija, koji svaki vikend provode u domu  Svetlane Kitić, u beogradskom naselju Mirijevo, obradovali su se jer će za njih „Parovi“ biti pravazabava.
- Deca su oduševljena, ali kako se približava dan našeg odlaska postaju tužni što ćemo se razdvojiti. Nisam zabrinuta jer biću u Beogradu, a ne na Kostariki. Da sam prihvatila da učestvujem u „Survivoru“, bila bih daleko od njih i verovatno bi i meni tada teže palo razdvajanje nego sada. Znam da će mi unuk najviše nedostajati. Već me prepoznaje kada me vidi na televiziji. Tada viče „baka, baka“ i šalje mi poljupce - kaže na kraju Ceca sa osmehom na licu.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti