Svetlana Ceca Ražnatović: Nedostajale su mi muzika i publika (Video)

Svetlana Ceca Ražnatović: Nedostajale su mi muzika i publika (Video)

Autor: | 28/03/2012

0

U specijalnoj emisiji o Cecinom povratku na scenu na TV Pink najmanje je pričala Ceca , a najviše stvari otkrio nam je Mili. Nakon dugog odsustva sa scene iz već poznatih razloga Ceca se vratila kao da nikada nije ni odlazila:
- Uželela sam se scene, nedostajala mi je muzika i publika - rekla je Ceca.
Mili je ispričao da je za njega Ceca najveća zvezda na Balkanu i objasnio zašto to misli:
- Ceca je primer pevača, to ne može da se nauči, to je nešto što je Bogom dano. Ona ima ogromnu snagu u glasu i nikada ne greši. Kada počne da peva ona počinje da slika sliku emocijama. To je jako retko i zato je ona najveća zvezda na Balkanu - rekao je Mili.
Zašto je baš Frankfurt bio polazna tačka Cecine turneje, pevačica je dala odgovor:
- Bitno mi je bilo da početak turneje bude Frankfurt, da vidim da li i koliko me ljudi još vole.
Poslednji album Cece izašao je dok je ona bila u kućnom pritvoru, promocije nije bilo ali Mili je zadovoljan:
- Sluša se album, ali je ipak postojala ogromna rupa što nje nema, kao da vam neko da auto bez vozača, goriva i guma, a auto fantastičan - objasnio je Mili.
Snimljena je i garderoba pevačice pred nastup pa smo mogli da primetimo i šta se nalazi u tamo. Sveže voće, povrće, razni sirevi, maslinke, naravno šampanjac i puno belih ruža.
Već svi znamo da se Ceca pojavila na koncertu u dve haljine, kratkoj crnoj koju je kreirao Saša Vidić za nju, a druga crvena ipak je bila “inostrana” u pitanju je haljina “Dolče i Gabana”.
Najpoznatija ličnost na koncertu bio je Vujadin Savić koji je prešao mnogo kilometara da bi slušao svoju omiljenu pevačicu.
Mili je otkrio i ekskluzivu da će Ceca dati intervju o svom životu i o pritvoru prvi i poslednji put i to u časopisu koji će sama izdati.
- Izdaćemo časopis sa ekaskluzivnim intervjuom i to će biti prvi i poslednji put da Ceca priča o tome - rekao je Mili i dodao:
- Ona je osoba koju stvarno treba upoznati.
Verovali ili ne, ali Ceca je bukirala koncerta do marta 2013. godine i još telefoni zvone:
- Bukirani smo do marta 2013. godine i to je još jedan dokaz da je Ceca zvezda svih vremena - rekao je Mili.
Na kraju koncerta Ceca se u svojoj garderobi slikala sa fanovima, a neke devojke su bile toliko uzbuđene zbog susreta sa svojim idolom da su joj ljubile ruke.
Po Milijevim rečima veliki koncert u Beogradu planiraju tek 2013. godine:
- Ušće planiramo sa izlaskom novog albuma što znači da će biti 2013, godine, ako Bog da.
Imali smo priliku da vidimo još jednu ekskluzivu u emisiji a to je Ceca u patikama u povratku kući. Ovo je prvi put da je pevačica javno obukla sportsku obuću, a ne visoke štikle. Izgleda da je umor rekao svoje.
U emisiji nismo imali prilike da čujemo mnogo od nje, mnogo više pričao je Mili, što verovatno znači da Ceca ne želi da otkriva više nego što treba medijima.

Izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još