Adrijana Lima posetila Haiti

Adrijana Lima posetila Haiti

Autor: | 15/05/2012

0

Manekenka Adrijana Lima već je u okviru humanitarnog projekta posetila Haiti nakon zemljotresa 2010, a sada je ponovo otišla sa jednim programom za trudnice i majke u posetu toj zemlji.
- Pošto ću u avgustu dobiti drugu bebu, prirodno je da su mi misle usmerene ka tom malom čudu koje raste u meni. Na Haitiju, jedna od 37 žena rizikuje da umre od komplikacija u trudnoći ili tokom porođaja, pa smo se udružili sa jednom lokalnom bolnicom u pokušaju da im obezbedimo negu i brigu koje su im potrebne - napisala je brazilska lepotica.
- Doktor Opon, koji mesečno porodi 500 žena, pokazao mi je odeljenje neonatologije. Ostala sam bez reči pred prizorom svih tih prelepih bebica. Moramo da shvatimo koliko su delikatni ti mali životi, i kako moramo da učinimo sve da se borimo za njih. 
Adrijana je posetu bolnicama Sent Demijan i Sent Luk opisala kao "inspiraciju", i dodala da je od njene prethodne posete došlo do velikog napretka, pa je uverena da "za Haiti postoji nada". Manekenka je nedavno saopštila da sa suprugom, srpskim košarkašem Markom Jarićem, čeka drugu bebu. Par već ima trogodišnju kćerku Valentinu.

Izvor: Mondo
Foto: Adrijana Lima / Tviter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin