Milena Vučić - Burovac: Beskrajno volim svog muža i želim ga samo za sebe

Milena Vučić - Burovac: Beskrajno volim svog muža i želim ga samo za sebe

Autor: | 09/10/2014

0

Posle duže pauze i odsustva sa javne scene, pevačica Milena Vučić-Burovac snimila je spot za pesmu „Zovi svoje drugove“, kojom najavljuje novi, drugi po redu studijski album „Gorim“, a na njemu će se prvi put naći i tekstovi sa njenim potpisom. Dvadesetsedmogodišnja Podgoričanka pisala je o bivšim ljubavima. Iako mu nije posvetila nijednu pesmu, njen četiri godine stariji suprug Nikola Burovac nije se bunio. Muzičko-bračni par ove jeseni proslaviće dvogodišnjicu ljubavi, koju su u novembru 2012. ozvaničili u „Hramu svetog Save“ na Vračaru, a skladan odnos duguju razumevanju i dobronamernim kritikama, koje jedno za drugo nikada ne štede.
Za magazin „Hello!“ Milena govori o tome kako je suprug reagovao kada je shvatio da komponuje pesme koje govore o njenim bivšim ljubavima.
- Rekao je da ću morati da mu se odužim na drugi način, poznat samo nama. Šalu na stranu, Nikolin udeo je u tome što je komponovao sve pesme na albumu, a to poverenje je zaslužio. Nisam mu posvetila pesmu jer sam njemu posvetila sebe i ceo svoj zivot - kaže mlada pevačica, koja je ponovo oživela neke davno uspavane emocije.
- Imala sam neopisivu želju da sva svoja iskustva, emocije, nade, razočaranja u neke bivše veze pretočim u priču. Drago mi je što sam uspela da, sa ove distance, sve to sagledam iz neke druge perspektive, kao srećna i voljena žena, a tada sam mislila da je kraj sveta. Doživela sam mali vremeplov i povratak u prošlost i neka stara osećanja kroz sećanja - iskrena je Milena, koja tvrdi da u odnosu sa suprugom on nije taj koji nosi epitet ljubomornog partnera.

- Ja sam ta koja ima ljubomorne ispade, u većini slučajeva. Nije mi lako da to priznam, ali sam pomalo posesivna. To je zato što beskrajno volim svog muža i želim ga samo za sebe - iskrena je Vučićeva, koja već razmišlja o proslavi druge godišnjice braka.
- Svake godine taj dan obeležimo na romantičan način uz neko iznenađenje, a ove godine odlučili smo da odabremo neku lepu destinaciju na kojoj ćemo obeležiti prve dve godine braka - kaže Milena i dodaje da se njihov odnos promenio od kada su pred Bogom ozvaničili svoju vezu.
Iako je prihvatila sve njegove mane i vrline, Milena bi rado promenila neke suprugove osobine, ali je svesna da ni ona nije prva na listi kandidata za idealnog partnera.
- Nikola zna da bude tvrdoglav i da ne konstatuje moje savete. To je nešto što me uvek izbaci iz takta. S druge strane, on meni zamera što brzo planem, ali obećala sam mu da ću se potruditi da to korigujem.
Iako ume da napravi problem tamo gde ga nema, crnogorska pevačica ne zazire od reči „izvini“, a kada sa suprugom naiđe na prepreku koja preti da im ugrozi skladan odnos, pribegavaju oprobanoj tehnici rešavanja problema.
- Kada planem prva i napravim propust, onda se prva i izvinim, a kada je obrnuto, Nikola prvi popušta. Sukobe rešavamo razgovorom, a onda se jedno drugome odužimo nekim dobrim provodom udvoje ili ručkom koji sami napravimo. To su naši mali rituali - opisuje pevačica koja mašta da se sa Nikolom ostvari u ulozi roditelja.
- Razmišljamo o proširenju porodice jer je to nešto najdivnije na svetu, ali u ovom trenutku pomalo smo sebični. Imamo dosta poslovnih planova, voleli bismo da ispunimo deo malih snova, pa da posle toga dođe i beba - završava Milena.

Piše: Deana Đukić, Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin