Milena Vučić i Nikola Burovac: Uzbudljiva završnica priprema za venčanje

Milena Vučić i Nikola Burovac: Uzbudljiva završnica priprema za venčanje

Autor: | 10/11/2012

0

Zaljubljeni muzički par Milena Vučić i Nikola Burovac privode kraju pripreme za romantično venčanje. Iako se poznaju pet godina, tek pre godinu i po na snimanju jedne televizijske emisije rodila se ljubav i od tada su crnogorska pop pevačica Milena i njen verenik kantautor nerazdvojni. Sudbonosno „da“ izgovoriće na Milenin rođendan. O medenom mesecu još ne razmišljaju jer ih u periodu posle svadbe očekuju brojne poslovne obaveze, ali svakako će otići na neko egzotično mesto kada za to dođe vreme. Prednost bavljenja istom profesijom stavljaju u prvi plan i misle da je upravo to jedan od razloga njihove harmonične veze ispunjene ljubavlju i razumevanjem. Albume će izdati na proleće, ali pre toga su nestrpljivi u iščekivanju najvažnijeg dana u životu, kada će se u krugu prijatelja i porodice jedno drugome zavetovati na večnu ljubav. Na početku razgovora za magazin "Hello!" buduća nevesta prvo govori o pripremama za sudbonosni dan.
- Iako je sve spremno za naš dan, moram da priznam da imamo tremu. Na moju sreću, Nikola je jedan od onih muževa koji je uključen u sve detalje priprema za venčanja, zajedno smo odabrali dekoraciju, moju venčanicu i bend koji će nas i naše goste zabavljati tog važnog dana. Mnogo nam je bitno da svi tog dana uživaju.
Nikola je veoma pažljiv prema budućoj supruzi i nije nimalo sujeveran kada je reč o običaju da mladoženja ne bi trebalo da vidi mladu u venčanici pre nego što za to dođe vreme.
- Nimalo nismo sujeverni, kada je reč o pravoj i večnoj ljubavi, poput naše, sujeverje ne postoji. Nisam želeo da propustim nijedan trenutak, zajedno smo birali sve, pa i venčanicu. Crkveno venčanje biće upriličeno u crkvi „Sveti Sava“ na Vračaru, imamo predivnog sveštenika koji će voditi tu divnu ceremoniju uz prisustvo crkvenog hora, a građanski brak sklopićemo u restoranu na beogradskoj Adi.
Haljina buduće mlade tog posebnog dana sigurno će biti u prvom planu.
- Venčanicu sam kupila u Podgorici. Pošto želim da budem nežna mlada odabrala sam dugačku čipkanu haljinu koja prati prati liniju, a sa njom ću nositi teget cipele koje će se lepo uklopiti sa Nikolinim teget odelom, italijanskog brenda „Enrico Coveri“. Zaista smo se potrudili sve bude u tonu, od dekoracije prostora do pozivnica, jedino još nisam odlučila kakav ću bidermajer nositi.
Do najsitnijih detalja brižno i sa puno uživanja budući mladenci isplanirali su svadbeno veselje.
- Želela bih da istaknem da imam mnogo sreće jer mi u pripremama, pored Nikole, pomažu i buduće kume i zaista ne znam kako bih bez njih. Za dobro raspoloženje biće zadužen "Sent luis" bend koji će izvoditi pop numere, a angažovali smo i tamburaški orkestar „Skale“ koji će našim gostima ispuniti želje. Sala restorana "Izi" biće dekorisana u boji leda - kaže nasmejana buduća mlada.
- Potrudili smo se da budemo orginalni, pa smo kao pozivnice poslali muzički disk sa kompilacijom romantičnih pesama i poezijom u kojoj su i poruke koje smo uputili jedno drugome.
Milena je meni napisala „ Kada sam upoznala njega, upoznala sam ljubav“. A ja sam njoj napisao “Svu lepotu sveta prepoznao sam u tvojim očima“. Za prvi ples odabrali smo numeru „Soli“, što na italijanskom znači "sami". Želimo, pre svega, da se zajedno sa našim porodicama i prijateljima odlično provedemo
- kaže na kraju razgovora za magazin "Hello!" raspoloženi Nikola.

Piše: Jelena Vlahović

Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin