Oliver i Maja Mandić: Veliko porodično slavlje

Oliver i Maja Mandić: Veliko porodično slavlje

Autor: | 20/01/2012

0

Uoči Nove godine čuveni pop pevač Oliver Mandić je sa svojom suprugom Majom upriličio veliko slavlje povodom prvog rođendana njihove kćerke Hane. Skladan bračni par, koji je građanski brak sklopio 2000. godine,  odlučio je da proslava rođendana bude za širi krug prijatelja, kao i za članove porodice, pa je slavlju prisustvovalo sedamdeset ljudi. Hanin rođendan organizovali su u klubu „House of Art“, koji je smešten u centru Beograda, nedaleko od njihovog porodičnog stana.
Gosti su na rođendan slatke devojčice počeli da pristižu oko šest po podne sa mnoštvom poklona za slavljenicu. Oliver i Maja su bili odlični domaćini i svakom gostu poklonili su adekvatnu pažnju. Majini roditelji, majka i otac, stigli su u Beograd iz Trebinja, gde žive, kako bi prisustvovali unukinom slavlju. Oni su ostali u domu Mandićevih i za novogodišnje praznike. Oliver, koji je vrlo posvećen otac, kćerki je kupio tri torte, pa je mala slavljenica imala mnogo  posla oko gašenja svih svećica na tortama. Neodoljiv prizor bio je kada se Hana nekoliko puta umazala šlagom dok je jela prvo slavljeničko parče torte.
Među gostima je bilo i poznatih ličnosti, mahom muzičara, kolega domaće pop ikone. Prisutni su bili muzičari Aleksa i Dragi Jelić, nekadašnji bunjar grupe „EKV“, Ivan Fece Firči sa novom devojkom, tekstopisac Marina Tucaković, Marijana Ukraden, urednica emisije „Žikina šarenica“, ministar za dijasporu Srđan Srećković sa suprugom Marijom, pevač Peđa d' Boj, pop-pevač Boban Petrović, čuven po hitovma iz osamdesetih godina, a pevačica Bebi Dol je na rođendan stigla poslednja, posle ponoći. Slavlju su prisustvovali i prijateljibračnog para koji su došli iz inostranstva, kumovi i Oliverovi dugogodišnji prijatelji.
Hana, zvezda večeri, na dar je dobila mnogo poklona. Gosti su joj doneli  različite igračke, od onih plišanih do popularnih likova crtanih filmova. Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nije mogla da prisustvuje ovom slavlju, pa je poslala poklon - dečji klavir kojim se Hana oduševila.
Devojčica se posebno obradovala velikom broju mališana koji su joj pomagali prilikom gašenja brojnih svećica na torti. Nije pokazivala znake umora jer je „noćna ptica“ i sa decom se igrala cele večeri. Majini roditelji su je poveli na spavanje u jedan sat posle ponoći. Žurka je bila besprekorno organizovana, a gosti su uživali u dobroj atmosferi, razmenjujući pozitivnu energiju. Svi su se zadržali u klubu do šest ujutru i kućama otišli u odličnom raspoloženju.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin