Nikola Šoć: Raskid zbog ljubomore

Nikola Šoć: Raskid zbog ljubomore

Autor: | 18/07/2012

0

Nikola Šoć raskinuo je s devojkom. Nije prošlo ni mesec i po otkako je započeo vezu sa Ivanom Micevski (19), ali ljubomora je  bivšeg učesnika “Survajvera” navela da prekine romansu. Maneken, jednostavno, nije mogao da izdrži pritisak.
- Raskinuo sam sa Ivanom. Nisam više mogao da trpim njenu ljubomoru i ogovaranja drugih ljudi - kaže za Kurir Nikola:
- Nepotrebno mi je da nas ljudi zovu i svašta pričaju, meni o njoj, a njoj o meni. Meni pričaju da ona nije za mene i da je sa mnom samo zato što sam popularna ličnost. Ivana živi u Podgorici, a ja u Budvi i ne možemo da uskladimo vreme i obaveze. Mnogo sam angažovan oko snimanja serije ‘Budva na pjenu od mora’ i stvarno nemam vremena za vezice. Ne želim da druga strana pati zbog mog posla.
On, međutim, priznaje da ga Ivana i dalje veoma privlači.
- Nikad ne reci nikad… Ko zna, možda se i pomirimo, ali o tom – potom. Zasad to ne želim, najbolje je da ostane ovako - naglašava Šoć.
Kaže da zbog posla ne stiže da odvoji vreme za sebe, ali se nada da će po dolasku u srpsku prestonicu uspeti da uravnoteži obaveze i slobodno vreme.
- Od kada sam se vratio s Kostarike, u mom životu nema mesta za ljubav. U septembru, kad se preselim u Beograd, znaću da ću tu živeti neko vreme i posvetiću se ljubavnom životu - kaže Nikola.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti