Svetlana Ceca Ražnatović: Praznici sa najdražima

Svetlana Ceca Ražnatović: Praznici sa najdražima

Autor: | 23/04/2012

0

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović uskršnje praznike proslavila je sa svojom decom, petnaestogodišnjim Veljkom i trinaestogodišnjom Anastasijom. Pevačica je iskoristila pauzu u koncertnim aktivnostima da poseti sina i kćerku na Kipru. Ceca je nekoliko dana pred najradosniji hrišćanski praznik otputovala na Kipar, a njena deca, koja od septembra prošle godine borave u Aja Napi, s nestrpljenjem su čekala da im se majka pridruži. Poslednji put su se videli početkom marta, kada je Ceca u svojoj vili na obali mora provela nekoliko dana posle osmomesečnog kućnog pritvora. Iako je svakodnevno u kontaktu sa Anastasijom i Veljkom, pevačica i dalje teško podnosi razdvojenost, zbog čega koristi svaku priliku da budu zajedno.
- Odmor i divan pogled - napisala je pevačica na svom nalogu na „Tviteru“ samo nekoliko sati pošto je doputovala u Aja Napu i postavila fotografiju plaže koja je na samo desetak metara od njenog dvorišta.
Pošto drži do tradicije i Uskrs proslavlja u krugu porodice, folk zvezda je put kod dece ranije isplanirala. Sa njom ovoga puta na Kipar nisu pošli  sestra Lidija Ocokoljić, njen suprug Predrag i deca Helena i Viktor koji su ostali u Beogradu, dok su majka Mira i otac Slobodan ostali u Žitorađi, jer zbog obaveza nisu mogli da joj se pridruže. Ceca se sa roditeljima videla nekoliko dana pred odlazak na Kipar kada su proslavljali Helenin sedmi rođendan u njenoj kući na Topčiderskom brdu.
Balkanska zvezda je velika vernica i poštuje svaki hrišćanski praznik. Uskrsu se radovala još kao devojčica kada je zajedno sa majkom i sestrom farbala jaja i pripremala trpezu, pa je tu radost prenela i na Anastasiju i Veljka. I ove godine trinaestogodišnja devojčica je pomagala majci da ukrasi jaja, dok se petnaestogodišnji Veljko držao po strani. Na Uskrs ispoštovali su sve običaje, a na trpezi su posluženi domaći specijaliteti. Ceca je najbližima uručila poklone koje je sa velikom pažnjom odabrala.
- Kao i svaki Vaskr i ovaj ću dočekati u krugu porodice. To je jedna od retkih prilika kad su svi moji najmiliji na okupu. Kako običaju nalažu, jaja farbamo na Veliki petak, a mojoj sestri Lidiji i meni pomaže Anastasija s obzirom na to da Veljko i nije preterano zainteresovan za taj posao. U mom, kao i u mnogim drugim hrišćanskim domovima, ovo je jedan od najsvetijih praznika, pa nastojim da ga tako i provedem. Praznična trpeza se podrazumeva, a ove godine ću i sama učestvovati u pripremanju specijaliteta. Vaskršnje jutro počinjemo odlaskom u crkvu da bismo se pričestili posle posta. Deca su nekako uvek posebno radosna tog dana, a njihov smeh me uvek čini srećnom - opisala je Ceca prošle godine kako proslavlja veliki hrišćanski praznik.
Dok boravi na Kipru, Ceca je sve vreme posvećena svojoj deci. Pokušava da im nadoknadi sve propuštene trenutke. Jedni drugima prepričavaju šta im se sve dogodilo dok nisu bili zajedno, odlaze u šetnju na plažu, idu do grada, ali im je najlepše u njihovom domu, gde ih posećuju i prijatelji kojih pevačica mnogo ima u ovoj ostrvskoj zemlji. Ceci je najzanimljivije dok sluša njihove dogodovštine, a posebno ju je zabavio video-klip koji je Veljko postavio na internet u kome peva pesme „Boyfriend“ Džastina Bibera i „One thing“ grupe „One Direction“. Iako je pokazao da ima dara,  davno je rekao da neće krenuti stopama svoje slavne majke, za razliku od sestre koja je još pre nekoliko godina dobila pohvale najvećih muzičkih stručnjaka za svoj pevački talenat kada je u jednoj emisiji uživo otpevala hit Vitni Hjuston „I Will Always Love You“.
Odmor slavne pevačice neće dugo trajati, pošto se već ovog vikenda vraća turneji „Ljubav živi“. Njeni fanovi u Beču jedva čekaju susret sa njom, a karte za oba koncerta su odavno rasprodate. Osim što je posvećena nastupima, folk diva s nestrpljenjem iščekuje da vidi spot za pesmu „Rasulo“ koji je nedavno snimila, u kome sa zgodnim manekena nazdravlja francuskim šampanjacem „Mumm“. Spot koji je režirao Miloš Nadaždin premijerno će biti prikazan krajem meseca.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti