Svetlana Ceca Ražnatović: Nemila vest tokom turneje u Australiji

Svetlana Ceca Ražnatović: Nemila vest tokom turneje u Australiji

Autor: | 17/12/2012

0

Veliku sreću zbog uspešne turneje u Australiji folk zvezdi Svetlani Ceci Ražnatović na trenutak je omela vest da je preminula njena svekrva Slavka Josifović-Ražnatović. Naime, osamdesetsedmogodišnja starica preminula je dan nakon što je naša najpopularnija pevačica otputovala na daleki kontinent. Majka Željka Ražnatovića Arkana pre toga je bila na lečenju u Kliničkom centru Srbije u Beogradu. Prethodnih godina bila je slabog zdravlja, a umrla je od posledica srčanih smetnji. Sahranjena je u porodičnoj grobnici na Novom groblju gde počiva i njen sin. Pre deset godina na istom mestu sahranjena je i njena kćerka Mima. Nažalost, zbog unapred zakazanih nastupa, Ceca nije mogla da prisustvuje sahrani svoje svekrve, ali su umesto nje otišli njeni roditelji, Slobodan i Mira Veličković.
- Tužna sam zbog smrti svekrve koja je bila divna žena. Nažalost, nalazim se na drugom kraju sveta tako da nije bilo moguće da odem na sahranu, što bih, u drugim okolnostima, sigurno učinila. Umesto mene prisustvovali su moji roditelji - kaže Ceca.
Atraktivna zvezda već je završila turneju u Australiji, a prvi nastup imala je u Pertu, gde ju je slušalo više od trista obožavalaca. Mnogi njeni fanovi imali su priliku i da se upoznaju, fotografišu i porazgovaraju sa svojom omiljenom pevačicom. Već tokom vikenda Ceca je u Pertu bila gost na humanitarnoj zabavi za Srbe na Kosovu, održanoj u najvećem srpskom centru u Australiji “Bonnyrigg Sports Club”, i na taj način je još jednom pokazala plemenitu stranu svoje ličnosti.
- Druženje sa fanovima u Australiji za mene i ovog puta predstavlja veliko zadovoljstvo. Atmosfera na mom prvom nastupu bila je predivna i još sam pod utiscima. Sigurna sam da će podjednako dobro biti i na koncertima u Sidneju i Melburnu - rekla je tada Ceca.
Balkanska diva u prestonici Australije pevala je 14. decembra, u čuvenoj dvorani "Bejsajd auditorijum", a već narednog dana nastupila je u Melburnu, čime je i okončana njena turneja na tom kontinentu.
Po povratku s puta, proslaviće krsnu slavu „Svetog Nikolu“, što će biti odličan povod da se u njenom domu, kao i svake godine, okupe prijatelji i kolege kojima će tom prilikom preneti utiske sa ovog uzbudljivog putovanja.

Izvor: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin