Aleksandar Srećković Kubura: Radost zbog prinove

Aleksandar Srećković Kubura: Radost zbog prinove

Autor: | 18/05/2012

0

Glumac Aleksandar Srećković Kubura, zvezda Narodnog pozorišta, i njegova supruga Marija Savić-Srećković, trener fitnesa, neizmerno se raduju što će posle sedamnaest godina ponovo postati roditelji. Nekadašnja višestruka evropska prvakinja u fitnesu ušla je u treći mesec trudnoće. Svi su uzbuđeni zbog srećne vesti, posebno Marijin suprug, koji igra glavnu ulogu u domaćem filmu „Zajedno“, kao i njihov sin, sedamnaestogodišnji Aleksa, učenik Matematičke gimnazije.
Marija Savić-Srećković, nekadašnja takmičarka u fitnesu, zbog drugog stanja otkazala je sva takmičenja koja je kao trener fitnesa imala u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je trebalo da vodi decu kojoj drži časove „Fit-kod fitnesa“ u školi „Diva dens“, čija je  suvlasnica.
Prijatelji skladnog bračnog para kažu da je porodica veoma srećna što će dobiti novog člana porodice.
- Još ne bih previše pričala na temu trudnoće jer je ona u ranoj fazi- ljubazno je za magazin „Hello!“ rekla tridesetosmogodišnja spotistkinja koja priželjkuje da dobije devojčicu jer već ima sina.
Na njene reči nadovezao se njen suprug, popularni glumac:
- Dogovorili smo se da u ovoj fazi ne govorimo još o toj temi. Posle izvesnogvremena rado ćemo pričati o prinovi.
Marija je veoma angažovana u svojoj profesiji. Pored časova fitnesa, koje daje mališanima u „Diva-dens“ klubu tri puta nedeljno, svakodnevno drži i personalne treninge za članove fitnes-studija, smeštenog na Zelenom vencu, koji je njeno vlasništvo. Ponosna trudnica planira da nastavi sa radom do šestog meseca trudnoće, kada će usporiti tempo zbog bebe. Za sada, sve poslovne obaveze sa lakoćom završava, jedino je morala drastično da promeni režim ishrane. Iako četiri godine nije takmičarka, Marija je do trenutka kada je saznala da je u drugom stanju jela po njenom „standardnom“ režimu, samo bareno meso i povrće.
Inače, lepa plavuša nežnog izgleda počela je da se bavi fitnesom tek kada je, pre sedamnaest godina, rodila Aleksu, i od tada je na posebnom režimu ishrane.
Harmonični bračni par početkom nedelje je otputovao u London zbog Aleksandrovih poslovnih obaveza. Naime, on je sa ostalim glumcima koji su u podeli predstave Narodnog pozorišta „Henri Šesti“, reditelja Nikite Milivojevića, doživeo ovacije na premijeri u čuvenom londonskom „Glob“ teatru. Na put je poveo suprugu, te su zajedno uživali u obilasku znamenitosti grada.
Srećkovići su poznati kao brižni roditelji prema sinu, koji je u pubertetu, ali mu dopuštaju da bude samostalan.
- Aleksa se bavi rukometom, trenira u klubu „Partizan“. Mi ga samo nadgledamo i trudimo se da pazimo na njegove potrebe. Marija i ja mnogo radimo, ali on je već zreo. O svemu slobodno pričamo sa njim, dešava se da mi ponekad traži savet i o ljubavi. Ipak, zna granicu do koje želi da bude otvoren, što mi poštujemo. Kao muškarac u kući, trudim se da mu pomognem u svemu što mu je nepoznanica, pa i u ljubavnom životu. Kao porodica vrlo smo otvoreni jedni prema drugima, i kad se volimo, i kad se svađamo. Na njegovoj otvorenosti smo radili otkada se rodio - nedavno je za magazin „Hello!“ rekao o svojim najbližima glumac koji neguje prave porodične vrednosti. Nema sumnje da će se sreća harmonične porodice uvećati dolaskom novog člana, čiji pol Marija i njen suprug s nestrpljenjem čekaju da saznaju.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin