Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić: Dugo letovanje začinjeno romantikom

Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić: Dugo letovanje začinjeno romantikom

Autor: | 12/09/2012

0

Emotivno-glumački dvojac, popularni dramski umetnici Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić prošle nedelje su se vratili u Beograd posle dugog romantičnog odmora. Popularni par, junakinja serije „Vojna akademija“ i jedan od glavnih glumaca filma „Neprijatelj“, najpre su boravili na Crnogorskom primorju gde su ostali mesec i po dana, da bi letovanje završili u Grčkoj.
- Odmor smo proveli u Bigovu, bili smo na Vukovoj jedrilici. Tu nam je dolazilo društvo, i bilo je vrlo dinamično. Posle toga smo otišli u Grčku na osam dana, u goste kod Vukovih kumova u mesto Spartia, na ostrvu Kefalonija, gde su iznajmili veliku kuću. Tokom boravka u Crnoj Gori bili smo nekoliko dana u mojoj kući u Dobroti skupa sa mojom sestrom Milicom i njenim momkom, a posećivalo nas je i društvo - raspoloženo za magazin „Hello!“ sabira utiske dvadesetčetvorogodišnjakinja koja je vezu sa starijim kolegom Vukom otpočela pre godinu i po dana. Njen emotivni partner, tridesettrogodišnji Vuk, uživao je u morskim aktivnostima koje ga ispunjavaju.
- Tokom odmora na moru lovio sam ribu, što je moja uobičajena aktivnost. Ovog leta nismo uspeli da se organizujemo što se ronjenja sa bocom tiče, jer smo veći deo vremena proveli sa društvom. Inače, retko kada smo spavali na jedrilici. Noći smo uglavnom provodili u obližnjem apartmanu. Nabavili smo fotoaparat za slikanje pod vodom pa smo ovog puta napravili divne fotografije pod vodom - govori o odmoru u Bigovu poznati Beograđanin koji je i ovog leta pravio večeru na plaži za prijatelje, kojima je poslužio ribu koju je tog dana upecao, a potom i ispekao.
Osmodnevni odmor na grčkom ostrvu Kefalonija dopao se Jelisaveti i Vuku i zbog kristalnočiste i prozirne morske vode, lepih plaža koje su obilazili brodićem, kao i zbog činjenice da su imali potpuni mir i mogućnost da se posvete jedno drugome.
- Vukov kum je u Grčkoj iznajmio prostranu kuću sa privatnom plažom i velikim bazenom. Imali smo i brodić i zajedno smo obilazili prelepe plaže. Dani su nam počinjali rano, kako bismo imali vremena za sve. Uveče smo odlazili automobilom do obližnjeg grada Argostoli gde smo vreme provodili u restoranima i barovima. Plaže su predivne, i skoro svaka od njih ima kafić. Na svakoj plaži bilo je mesta gde bismo se potpuno izolovali od ljudi, što nam se posebno dopalo. I na najlepšoj plaži Mirtos, poznatoj po snežnobelom pesku i tirkiznoj boji vode, nije bila velika gužva. Toliko nam se dopalo da smo odlučili da se u Grčku vratimo sledeće godine i iznajmimo neku veću jedrilicu, kako bismo krstarili obalom, koja je predivna. Ono što nam se najviše dopalo je odsustvo ljudi na plažama - kaže mlada glumica koja je sa devet godina starijim partnerom provela duži letnji odmor nego prošle godine, jer nije imala snimanja tokom letnjih meseci. Lepu glumicu uskoro očekuju priprema nove predstave i snimanje novog projekta, te je odmor sa voljenom osobom potpuno regenerisao i spremio za nove profesionalne izazove.
- Odmor tokom leta nas je još više zbližio. Vreme provedeno sa Vukom mi je uvek dragoceno, posebno što smo bili skupa dva meseca i to na moru. Od toga nema ništa lepše. Nakupila sam svu energiju za buduće radne pobede.

Piše: Nadežda Jokić

Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin