Jelisaveta Orašanin: Ljubav sa Vukom mi je glavni pokretač

Jelisaveta Orašanin: Ljubav sa Vukom mi je glavni pokretač

Autor: | 26/03/2012

0

Mlada glumica Jelisaveta Orašanin, koju gledamo u ulozi kadetkinje Roksande u seriji „Vojna akademija” na RTS-u, zaigrala je i u predstavi „Divan dan” po scenariju Stevana Koprivice. Jelisaveta u razgovoru za „24 sata” priča o „Vojnoj akademiji” i o vezi sa kolegom Vukom Kostićem.
Kadetkinja Roksanda koju tumači Jelisaveta Orašanin u seriji „Vojna akademija” veoma brzo je uspela da osvoji gledaoce. S druge strane, Vojna akademija je osvojila Jelisavetu kojoj je drago što će serija približiti mladim ljudima život pitomaca.
- Serija prikazuje životne dileme i situacije manje-više svih nas danas u Srbiji. Pogotovu porodica i dece u periodu životne prekretnice svakog mladog čoveka prilikom odabira zanimanja. Koliko ja znam, unazad četiri-pet generacija gimnazijalaca u četvrtoj godini gimnazije odlaze na Vojnu akademiju, prođu kroz krug kasarne, i to je to - priča glumica koja u seriji tumači lik Rosande. A Roksandu prati zanimljiva ljubavna priča sa poručnikom Vasketom koga glumi Miloš Timotijević. Zbog te ljubavi, Roksanda će se naći na brojnim mukama.
- Niko nije imun na ljubav pa ni kadetkinja Roksanda. Jedno je sigurno da je sve to život, vrlo realan i stvaran. Što se tiče moje saradnje sa Milošem, mogu slobodno reći da je bila izvrsna. Svi smo odlično funkcionisali, bez ijednog problema - kroz smeh kaže glumica za „24 sata”.
Za razliku od serije u kojoj Jelisavetin lik pati zbog ljubavi, u privatnom životu mlade glumice je baš sve kako treba.
Jelisaveti Orašanin mnogo znači podrška dečka Vuka Kostića s kojim je nedavno započela zajednički život.
- Ljubav prema dečku je moj glavni pokretač. Nema razloga da ne verujem starijim kolegama koji kažu da ne mogu da daju svoj maksimum na sceni ili pred kamerama ukoliko nisu zaljubljeni - zaključuje Jelisaveta.

Izvor: 24sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti