Milica Todorović: Dva meseca bez dečka

Milica Todorović: Dva meseca bez dečka

Autor: | 11/07/2011

0

Pevačica Milica Todorović nedavno je snimila novu numeru „Sve je uzalud“ čiji je autor njen stari saradnik Jovan Peruača, povodom čega je uradila i set modnih fotografija. Leto će provesti u Crnoj Gori gde će promovisati svoj novi hit, a ovog puta na odmoru joj društvo neće praviti dečko, uspešni kompozitor Rade Kovačević.
- Rade svake godine ide u Grčku sa svojim bratom, tako da će i ovog leta biti tamo. Ipak, nadam se da ćemo pronaći malo slobodnog vremena i da će on moći da me poseti u Crnoj Gori ili ja njega na Halkidikiju. Imam poverenje u svog momka, tako da ne strahujem od toga da će me prevariti. Kada letos završimo sve obaveze, planiramo da zajedno otputujemo u Dubai - kaže Milica.
- Publika je već lepo prihvatila moju novu pesmu, a tokom leta ću se potruditi da je na pravi način ispromovišem. Inače, nekoliko dana pre objavljivanja hakeri su upali na moj mejl, ukrali demo snimak i postavili ga na internet, ali, na sreću, to nije ugrozilo objavljivanje singla tako da mi nisu naneli štetu - zaključuje Todorovićeva.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti