Seka Aleksić: Egipat kao inspiracija

Seka Aleksić: Egipat kao inspiracija

Autor: | 01/08/2011

0

Folk diva Svetlana Seka Aleksić ovog leta ima razloga da bude zadovoljna. Četvorodnevno snimanje visokobudžetnog spota za numeru “Soba 22”, koje bi gledaoce trebalo da vrati u zlatno doba drevnog Egipta, prošlo je po njenoj zamisli uz pomoć stručnog tima. Čak ni povreda prsta, koja je na snimanju u strmovitom predelu Đavolje varoši zadesila poznatu zvezdu, nije je omela da prilično dobrom glumom dočara lik kraljice Kleopatre. Obučena u replike staroegipatske garderobe, kakve su se nosile u dobu faraona, tokom snimanja Seka se trudila da da sve od sebe što je doprinelo odličnoj realizaciji spota.
Znajući da će celog leta raditi i nastupati kod nas i u inostranstvu, te da će tek u drugoj polovini avgusta sa suprugom Veljkom Piljikićem imati vremena za pravi odmor, zavodljiva pevačica je odlučila da ispred njene kuće u Staroj Pazovi unese malo tropske egzotike. Vođena sopstvenom željom, u saradnji sa pejzažnim arhitektom, Seka je nedavno završila uređivanje mini-botaničkog vrta u zadnjem delu dvorišta svoje vile. Egzotični ugođaj čitavom ambijentu daju baldahini, koji, osim što lepo izgledaju, savršeno štite od sunca, kao i mala lepo osmišljena fontana. Pregršt retkih biljaka iz udaljenih krajeva, koji okružuju ovaj mali raj, daju posebnu draž i pojačavaju tropski ugođaj.
- Posle naporne večeri i nastupa, pravi je doživljaj uživati u opuštenoj atmosferi svog doma. Oduvek sam želela da napravim mali tropski raj u svom dvorištu i sada sam zaista srećna. Iako je ovo tek početak realizacije svega onoga što sam osmislila, dovoljno je za uživanje sa dragim osobama. Žubor vode koji dopire iz fontane me jako opušta. Zelenilo obožavam i bilo mi je pravo zadovoljstvo da zajedno sa mojim dekoraterom biram biljke i tražim im odgovarajućeo mesto u delu dvorišta čije smo uređivanje nedavno završili - kaže za magazin “Hello!” Svetlana Aleksić koja skoro svakog dana, do 18. avgusta, ima zakazane nastupe, posle čega planira da sa suprugom otputuje u Egipat. Ni nemiri koji potresaju ovu zemlju nisu poremetili planove za odmor popularne zvezde.
- Iako se nisam ni jednog momenta dvoumila o izboru destinacije za ovo leto, kako bih bila u potpunosti brižna, pozvala sam menadžera hotela “Four seasons” u kome smo Veljko i ja uplatili aranžman, koji me je uverio da se nemiri koji potresaju afričko tlo ne osećaju u letovalištu Šarm-el-Šeik. Budući da se dugo poznajemo i da smo s vremenom izgradili prijateljski odnos, sigurna sam da mogu da mu verujem - istakla je Seka i napomenula da, ako sve bude išlo po planu, njenu želju za materinstvom najverovatnije će sprovesti u septembru, kada planira veštačku oplodnju. Do tada je u stalnom kontaktu sa svojom doktorkom i pridržava se medicinskih saveta.
- Pridržavam se svih sugestija i uputstava koje mi daje moja doktorka Goca iz klinike "Ivanović". Sada je sve u Božjim rukama. Moja lekarka, Veljko i ja uvereni smo da će nas u septembru obradovati lepe vesti - iskreno je saopštila svoja očekivanja Svetlana Seka Aleksić.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti