Danijela Buzurović: Od prvog poljupca sam znala da je Stefan moja srodna duša

Danijela Buzurović: Od prvog poljupca sam znala da je Stefan moja srodna duša

Autor: | 26/07/2013

0

Voditeljka emisije "Ekskluziv" na "Prvoj" srpskoj televiziji Danijela Buzurović odlučila je da se odmori od posla i da poslednje mesece trudnoće provede uz supruga Stefana Buzurovića, u slatkom iščekivanju prinove. Lepa dama i njen bračni partner, poput junaka iz romantičnih komedija, otpočeli su romansu ubrzo po upoznavanju, a već posle mesec dana veze odlučili su da se venčaju. Pošto su početkom godine priredili intimno venčanje u opštini, na proleće su organizovali i svadbu za pamćenje. Tridesetdvogodišnja dama i njen četiri godine mlađi suprug sada su potpuno posvećeni pripremama za dolazak prinove i s nestrpljenjem čekaju oktobar kada će dobiti sina.

Odnedavno ste na trudničkom bolovanju, kako planirate da provedete vreme do porođaja?

- Sada sam na godišnjem odmoru jer se završava ova sezona emisije “Ekskluziv”. Od 19. avgusta, kada počinje nova sezona, više neću raditi. Do porođaja planiram da uživam u trudnoći, da maštam i da sa mužem iščekujem dolazak našeg sina.

Šta će vam najviše nedostajati kada je reč o poslu na televiziji?
- Pretpostavljam da će mi nedostajati stalna akcija koja se podrazumeva u mom poslu, ali imaću mnogo novih predivnih obaveza zbog kojih mi verovatno posao neće mnogo nedostajati.

Planirate li već sada vreme povratka na posao ili ćete to odlučiti tek po rođenju deteta?
- Planiram da se posvetim detetu koliko god je moguće. Karijera može da sačeka godinu dana.

Da li se zna ko će vas menjati dok budete odsutni?

- Zna se, ali to za sada ne mogu da vam otkrijem.

Hoćete li redovno gledati "Ekskluziv" i tokom trudničkog i porodiljskog odsustva?
- Naravno, kad god budem u mogućnosti. I da nisam deo tima “Ekskluziva”, sigurno bih gledala emisiju.

Planirate li da letos odete sa suprugom na medeni mesec?
- Planiramo da odemo na jedno skrovito mesto, čemu se veoma radujem. Zbog poslovnih obaveza ranije nismo mogli nigde da otputujemo, a sada će nam odmor prijati.

Jedna ste od retkih devojaka koja se u današnje vreme odlučila na brak posle samo jednog meseca zabavljanja. Čime vas je Stefan osvojio i za kratko vreme pridobio vaše poverenje?

- Što bi naš narod rekao "da mi je neko pričao, ne bih mu verovala". Da mi se nije dogodilo, teško bih poverovala da neko pri čistoj svesti i zdravoj pameti može da uradi tako nešto. Ali, ja od prvog poljupca znam da je Stefan moja polovina, pa nismo imali razloga da čekamo.

Koliko se vaš život promenio od trenutka kada ste saznali da ćete postati majka?
- Život mi se promenio od kada sam sa Stefanom, a saznanje da ću postati majka samo je povećala našu sreću. Dvadesetak dana posle venčanja, odlučili smo da želimo i dete i Bog nam je odmah ispunio tu želju.

Jeste li smislili ime za sina?
- Jesmo, smislili smo imena za decu pre nego što smo saznali da sam trudna, i muško i žensko.

Da li već počinjete da obilazite radnje sa bebi opremom i pripremate li se za dan kada će vaš sin doći na svet?

- Pripremamo sobu za bebu, a pripreme za nas ne postoje jer je to najvažnija uloga u životu za koju ne postoje pripreme. Od oktobra ćemo videti kako se snalazimo, a sigurna sam da neće biti nikakvih problema.

Jesu li vaši roditelji uzbuđeni što će dobiti prvo unuče?
- Naravno, to je normalno, ali mislim da prava euforija tek predstoji, na jesen će biti zanimljivo.

Pripremate li se za porođaj i plašite li se?
- Za porođaj ne postoje probe, samo premijera. Razmišljaću o porođaju kada za njega dođe vreme, a da li se plašim, ne znam. Ne razmišljam o tome kao o nečem strašnom. Znam da nije lako, ali takođe znam da je to najsrećniji dan u životu jedne žene. I tu nema mesta za strah. Verujem da će sve proći kako treba.

Da li biste voleli da vaš suprug bude uz vas tokom porođaja?

- Volela bih, to smo se već dogovorili. Njegova ogromna podrška mi je dragocena i neprocenjiva.

Vodite li računa o ishrani tokom trudnoće?
- Od prvog dana vodim računa šta jedem, trudim se da se hranim kvalitetno i zdravo. Nisam fanatik, ali poštujem sva pravila, ne jedem i ne pijem ono što je loše za bebu. Mislim da bi svaka žena tih devet meseci trebalo da vodi računa o ishrani. Nije to tako teško.

Imate li običaj da kuvate?
- I Stefan i ja smo iz porodica u kojima se priprema ukusna domaća hrana, pa oboje volimo da spremamo različite specijalitete.

Postoje li vaši specijaliteti koje Stefan posebno voli?

- On kaže da je ukusno sve što ja spremim.

Da li je Stefan brižan i pažljiv suprug?
- Najbrižniji i najpažljiviji. Znam da će čitati ovaj intervju, pa ne bih mnogo da ga hvalim, ali, među nama, on je najbolji na svetu.

Ponašate li se u nekim trenucima kao razmažena trudnica?
- Ne, to svi mogu da vam potvrde. Ne bih da optužim druge trudnice jer ne znam kako njihovi hormoni funkcionišu, ali nemam posebne prohteve. Jedino što sada jedem više jagoda nego inače i stalno mi se jedu kuvani kukuruz i sladoled. Ali te namirnice sam volela i pre trudnoće. Teška su mi bila prva tri meseca, a sada se odlično osećam.

Bavite li se nekom fizičkom aktivnošću koja je prilagođena trudnicama?
- Nažalost, ne bavim, ali planiram da tu grešku ispravim već danas.

Intervju: Ivana Nikolić
Foto: Janko Petković
Stilista: Stefan Orlić
Šminka: Sanja Grbić za školu šminkanja „Vurdelja“, tel. 062 / 77- 70 - 08

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin