Nina i Branislav Lečić: U susret ceremoniji Hello! Srbija ličnost godine 2011

Nina i Branislav Lečić: U susret ceremoniji Hello! Srbija ličnost godine 2011

Autor: | 28/11/2011

0

Kako se bliži prvi izbor za „Hello! Srbija“ ličnost godine, iz dana u dan raste interesovanje čitalaca koji slanjem predloga svojh miljenika i idola, za koje smatraju da su obeležili ovu godinu, žele da obezbede mesto među odabranima kojima će 11. decembra na jedinstvenoj svečanosti u „Belom dvoru“ biti uručena statua. Pripreme za ovaj glamurozni događaj, koji će se i narednih godina tradicionalno organizovati u decembru, uveliko su u toku, ali će mnogi detalji za dobitnike i ostale goste, koji će svojim prisustvom uveličati svečanost, ostati tajna. Specijalno za ovu priliku vrhunski stručnjaci su već počeli sa izradom scenografije koja će svojim detaljima samo istaći lepotu „Belog dvora“, prostora od posebnog kulturnog i istorijskog značaja. „Hello!“ će okupiti zvezde iz oblasti kulture, muzike, mode, sporta, televizijska lica i ličnosti koje su se u protekloj godini istakle humanitarnim radom. Budući da je srpsko izdanje magazina „Hello!“ osvojilo naklonost čitalaca i iz bivših jugoslovenskih republika, koji takođe šalju svoje predloge za ličnosti koje su obeležile ovu godinu, među dobitnicima statue specijalno dizajnirane za ovu priliku naći će se i nekoliko zvezda iz regiona.
Iako će sve biti podređeno ceremoniji dodele nagrada ličnostima koje su, prema glasovima čitalaca magazina „Hello!“ i portala „hellomagazin.rs“, obeležile 2011. godinu, veče će biti oplemenjeno i ekskluzivnim muzičkim programom.

U ulozi voditelja prvi put će se zajedno naći slavni bračni par, glumac Branislav Lečić i voditeljka Nina Radulović-Lečić.
- Magazin „Hello!“ postoji tek nekoliko godina, a postigao je neuporedivo više od mnogih koji imaju znatno duži staž. Leka i ja uvek podržavamo ambiciju i kvalitet, pogotovu kad je reč o mojimkolegama novinarima i medijima koji se bave lepim temama iz porodičnog života, poslovnim uspesima kvalitetnih ljudi u okviru njihove profesije, životom svetskog džet-seta, ali sve to na afirmativan, a ne provokativan način - kaže popularna voditeljka Nina Lečić o čijem su prelasku sa televizije „Prva“ na „Pink“ nedavno danima izveštavali svi domaći mediji.
- Inače, suprugov i moj izbor je bio da sa čitaocima magazina „Hello!“ podelimo
naše najvažnije i najlepše trenutke u životu, jer sam od prvog broja rado čitala ovaj magazin, a posle sam tu naklonost prenela i na Leku. Ove godine „Hello!" prvi put organizuje „Izbor za ličnost godine“, a Leka i ja smo dobili privilegiju da učestvujemo u toj glamuroznoj manifestaciji koja će okupiti mnogo gostiju iz javnog života. Lekin i moj angažman kao voditelja biće još jedan naš svesrdan doprinos ovakvom događaju. Radujemo se dobroj zabavi, a ja ću i sama predložiti ličnost za koju mislim da je obeležila ovu godinu.

Piše: Saša Tošić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još