Vladimir Stanojević: Rasplamsale emocije na početku veze

Vladimir Stanojević: Rasplamsale emocije na početku veze

Autor: | 01/09/2012

0

Poznato lice televizije „Pink“, šarmantni voditelj emisije „Grand parada“ i „Jutarnji program“ Vladimir Stanojević ne skriva osmeh zadovoljstva otkako se ponovo zaljubio. Iako duže vreme nije imao emotivnu vezu, pre dve nedelje otpočeo je romansu sa studentkinjom iz Beograda, Minom Dobrosavljević. Tridesetogodišnji Vladimir i osam godina mlađa Mina, koje je upoznala zajednička prijateljica, vezu su otpočeli posle kratkog druženja. Posle nekoliko izlazaka u zajedničkom društvu Vladimira je prvo fascinirao Minin atraktivni izgled, a potom su ga osvojili njeni kvaliteti i interesovanja.
- Sa Minom mi je prelepo. Svaki dan provodimo zajedno i uživam u njenom društvu. Rodom je iz Despotovca, a u Beogradu studira na univerzitetu „Megatrend“, na odseku za međunarodne finansije - za magazin „Hello!“ kaže Vladimir, ne skrivajući da je zaljubljen u zgodnu brinetu.
Zaljubljeni par povremeno odlazi u noćni provod, ali najviše vremena provode u šetnji duž beogradskih reka. Atraktivno televizijsko lice Vladimir, koji je rodom iz Trstenika, i pored obimnog posla koji ovog leta ima kao portparol muzičke produkcije „City records“, svaki slobodan trenutak koristi da bude sa devojkom. Uživaju u dugim razgovorima jer njihovo upoznavanje još traje.
- Pre Mine, imao sam samo dve ozbiljne veze do sada. Normalno je da me kod devojke najpre privuče dobar, negovan izgled, ali to nije dovoljno za pravu vezu. Bitne su unutrašnje vrednosti, da je kvalitetna osoba, a kod Mine sam pronašao to sve - govori popularni voditelj, brižljivo birajući reči.
Naročito mu se dopalo što Mina, poput mnogih vršnjakinja, nije opterećena provodom i izlascima po noćnim klubovima. Jedan od najpoželjnijih srpskih neženja, kako ga često predstavljaju, nije imao devojku godinu dana, otkako je definitivno raskinuo sa Ninom Božić, sa kojom je proveo dve godine u vezi, a njihovu burnu romansu pratili su česti raskidi i mirenja. Posle toga u februaru ove godine imao je kratku vezu sa pevačicom Marinom Visković, mada nijedno od njih tu informaciju nije precizno potvrdilo. Poznato je da se kratka veza rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva, i da nije opstala.
- Kada počnem s nekim da se zabavljam, želim da tu osobu dobro upoznam - kaže Vladimir koji je pre nekoliko meseci otkrio kakav je njegov tip devojke.
- Devojka mora da potiče iz normalne porodice, da je zadovoljna svojim statusom, izgledom, da zna šta želi i šta je čini srećnom. Ali, pre svega, da je dobar čovek i da nikome ne želi zlo.
Zbog vedrine kojom osvaja i potpune iskrenosti i komunikacije Stanojevića su učinile vrlo popularnim momkom među slobodnim Beograđankama. Iako je više puta u medijima okarakterisan kao plejboj, voditelj koji je veoma privržen porodici u Trsteniku otkrio je da su njegovi izlasci po klubovima često rezutat njegove usamljenosti, jer živi sam.
Sada kada je nekadašnji učesnik rijalitija „Farma“ ponovo zaljubljen i uživa u romantičnim trenucima sa novom devojkom izgleda da su dani usamljenosti iza njega. Leto je Vladimiru donelo ljubav i emotivnu stabilnost. Prijatelji harizmatičnog voditelja tvrde da Vladimir poseduje mnogo elana i energije za nove poslovne poduhvate otkako je uplovio u novu romansu, mada njemu nikada nisu manjkali pozitivna energija i osmeh na licu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti