Vladimir Stanojević: Osmeh zadovoljstva

Vladimir Stanojević: Osmeh zadovoljstva

27/02/2012

0

Popularni televizijski voditelj Vladimir Stanojević prošle nedelje je proslavio  trideseti rođendan sa velikim brojem prijatelja u beogradskom noćnom klubu „Stefan Braun“. Šarmantni voditelj „Granda“ odlučio je da jubilarni rođendan proslavi tri dana ranije, kako bi sa gostima uživao u omiljenim hitovima muzike devedesetih.
Kao dobar domaćin dočekivao je svoje goste na ulazu VIP dela njegove omiljene diskoteke. Portparol izdavačke kuće „Siti rekords“ stigao je na slavlje u ponoć, kako bi spremno dočekao zvanice koje su počele da dolaze jedan sat kasnije.
- Gužva u klubu bila je nezapamćena, čak i u odvojenom delu ove diskoteke, jer je veče hitova devedesetih vrlo popularno. Dok sam prilazio klubu, sledio sam se od hladnoće, a još više od reda dugačkog dvadeset metara ispred ulaza u klub - na početku razgovora za magazin „Hello!“ kaže Vladimir, koji je poznat po pozitivnoj energiji i svom veselom duhu.
Njegovi gosti, među kojima i poznate ličnosti, počeli su da pristižu jedan sat posle ponoći, noseći poklone u rukama. Vlada je sa iskrenim osmehom dočekiva goste i smeštao ih u dva separea, koliko je obezbedio za sve svoje prijatelje koji su došli da mu požele sreću.
- Bilo je zaista vrlo veselo, odlično smo se svi provodili. Dobio sam mnogo poklona, ne znam šta bih od svih divnih stvari mogao da izdvojim kao najlepši dar. Najviše sam dobio garderobe, ali bilo je i onih koji su mi doneli flašu dobrog pića. Važnije od poklona mi je bilo da svi meni dragi ljudi budu to veče sa mnom. Svi moji prijatelji su došli i svojim dobrim raspoloženjem učinili da ovu proslavu rođendana mogu da okarakterišem kao najbolju do sada - kroz osmeh kaže Vlada koji je od svog omiljenog noćnog kluba na poklon dobio tortu sa vatrometom.
- Kada je menadžer kluba i moj prijatelj MilošPetrović izneo veliku čokoladnu tortu na sa upaljenim vatrometom, svi gosti su počeli da mi pevaju rođendansku pesmu. Bio sam veoma uzbuđen, atmosfera je tada kulminirala, svi smo bili veseli. U ime kluba didžej mi je preko mikrofona poželeo srećan rođendan i to je bilo vreme da sa gostima nazdravim šampanjcem.
Među brojnim Vladinim prijateljima u odvojenom VIP delu bili su: voditeljka Minja Miletić, pevači Ćemo i Cvija, Gordana Karić, bivši fidbaler Nikola Lazetić sa devojkom Sonjom Marić.
Društvo je nazdravljalo i svi su igrali uz dens hitove do jutra. Sve bi bilo idealno da se simpatičnom televizijskom licu nije desio mali peh.
- Kada sam ispratio sve goste i došao kući, shvatio sam da sam izgubio vredan mobilni telefon. Osim zbog kontakata koje ću ponovo morati da nabavljam, žao mi je i što sam izgubio dobar aparat. Ipak, to mi nije pokvarilo dobar provod i divnu noć provedenu sa prijateljima. Uvek ću se sećati ove rođendanske žurke, pre svega po divnoj energiji - osmehujući se završava Stanojević.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti