Ilda Šaulić o trenutku koji porodica nikada neće zaboraviti: Mamina prva rečenica je bila: "Oni su meni njega ukrali"

Ilda Šaulić o trenutku koji porodica nikada neće zaboraviti: Mamina prva rečenica je bila: "Oni su meni njega ukrali"

Autor: | 25/09/2019

0

Ilda Šaulić, naslednica muzičke legende Šabana Šaulića, koji je na tragičan način izgubio život, tokom gostovanja u jednoj emisiji, pristeila sa tog trenutka kada su dobili vesti koje su njihov dom zavile u crno.

Ilda je nedavno objavila numeru pod nazivom "Suza", a koju je posvetila svom ocu, ali i poklonila je svima onima koji su ostali bez nekog svog, koji se osećaju slično kao ona. Tokom razgovora sa Ognjenom Amidžićem, pevačica je rekla da često obilazi očev grob, ali da ne čita novinske napise o svojoj porodici. Ilda je po prvi put ispričala kako je njena majka, Gordana Šaulić, tog dana primila vest i kako se danas oseća.

- Ona ima nas troje, ima unuke, ali kada živiš sa čovekom više od 40 godina i kada dišete kao jedno, teško je. Ona je vodila njegovu karijeru 24 sata i njena prva rečenica tada je bila: "Oni su meni njega ukrali", a onda je rekla: "Ja i dalje verujem da je na putu i da će se vratiti", ali eto... Mi smo povezani i mi smo njena najveća snaga. Život mora da ide dalje - rekla je Ilda koja je svoju pesmu posvećenu tati izvela uživo u studiju televizije Pink.

hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još