Porodica Šabana Šaulića u suzama: Prošlo je 40 dana od odlaska kralja narodne muzike (foto/video)

Porodica Šabana Šaulića u suzama: Prošlo je 40 dana od odlaska kralja narodne muzike (foto/video)

Autor: | 28/03/2019

0

Danas se navršava 40 dana od smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Neutšna porodica i prijatelji došli su na grob kako bi odali pomen pevaču, koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Prva na Šabanov grob je stigla ćerka Ilda sa mužem, donela cveće i upalila sveće. Odmah posle nje stigla je i Sanela, koja je na grob ocu spustila bele kale. Obe su zapalile cigaretu Šabanu, a potom su se pozdravile sa rodbinom i prijateljima koji su došli da odaju počast kralju narodne muzike.

Supruga Gordana došla je sa sinom Mihajlom, odmah je prišla grobu, naslonika se i poljubila ploču. Nepomično je stajala i sve vreme plakala, dok je preko puta nje plače Šabanova sestra.

"Dušo moja, srećo moja, nema više mog osmeha", plakala je sestra i tiho šaputala.

Mihajlo se nije odvajao od majke Goce, koja je neutešna i nije prestajala da plače.

Na 40 dana stigli su i kumovi Zorica Brunclik i Ljubomir Aranđelović Kemiš. Zorica je, podsetimo, u velikoj žalosti, budući da joj je nedavno preminuo rođeni brat Ljubivoje.

Na pomen stigli su Dragan Kojić Keba i Ildina kuma Dajana Paunović, Nada Topčagić...

Na pomen je došao i Haris Džinović, a kada ga je Gordana ugledala, potpuno se slomila. I Haris Džinović nije mogao da zadrži suze i zaplakao je kao malo dete.

 

Sin Mihajlo se svima koji su došli na 40 dana Šabanu zahvalio.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti