Ana Nikolić: Raskid veridbe bio je neminovan

Ana Nikolić: Raskid veridbe bio je neminovan

Autor: | 28/08/2012

0

Prilično burno leto za zanosnu brinetu, pop zvezdu Anu Nikolić. Dinamično. Kako u profesionalnom životu, tako i u emotivnom.
- Ne pamtim da mi je neko leto bilo kao ovo sada. Obaram sopstvene rekorde i uživam u tome - kaže pevačica čiji hit „Baksuze“ razgaljuje dušu turista na Crnogorskom primorju, ali i onih koji su odlučili da letnje mesece provedu u kontinentalnom delu.
Tridesetčetvorogodišnja devojka prepoznatljiva po pomalo neobuzdanom temperamentu najpre se pohvalila sopstvenom statistikom, u kojoj zavidnu poziciju zauzima podatak da je u toku najtoplijeg godišnjeg doba imala skoro šezdeset nastupa.
- Kilometri koje sam proputovala poslednjih meseci dosežu impozantnu cifru, ali nismo tu da bismo govorili o brojkama - našalila se Ana na početku ekskluzivnog intervjua za magazin „Hello!“, svesna da javnost, a time i mediji, ovih dana pomno prati i novosti u njenom privatnom životu. Naznake da će venčanje sa uglednim podgoričkim građevinskim investitorom i arhitektom Draganom Tomovićem ostati u domenu ranijih najava, dobile su neočekivani obrt. Željna da svoju intimu skrije od očiju znatiželjne javnosti, Ana je ćutala. Ali, stalni natpisi o njenoj privatnosti podstakli su je da o svemu prvi put progovori za magazin "Hello!". Odlučila je, takođe, i da se osvrne na romansu sa Tomovićem, koju su od  početka pratile intrige. Mediji su dugo spekulisali da je njen izabranik u braku, te da je to razlog što ga krije od očiju javnosti. Kasnije se ispostavilo da Tomović nikada zvanično nije bio venčan.
Na razgovor za magazin „Hello!“ Ana je došla u kreaciji iz sopstvene modne linije "Angels & Co", svedenoj, ali dovoljno izazovnoj, u meri u kojoj se to od nje i očekuje. Smirenost kojom odiše i iskren osmeh na licu već na početku nagoveštavaju da se sa lakoćom nosi sa svim aktuelnim dešavanjima. I sa hroničnim umorom zbog učestalih nastupa, i sa ljubavnim nedaćama.
Poslednjih dana su se u pojedinim medijima mogle pročitati različite informacije o vašem ljubavnom životu. Možete li nam otkriti kakav je trenutno vaš emotivni status?
- Komplikovan je, veoma. Dragan i ja razdvojeni smo više od dva meseca. Zbog njegovih i mojih učestalih poslovnih obaveza naša ljubav je počela da trpi i veza nam je zapala u krizu, koju nismo uspeli da prevaziđemo. Trudili smo se oboje, ali nismo uspeli da je sačuvamo.
O vereniku Draganu, sada već bivšem, u nekoliko navrata ste govorili, ali ste njegov lik uspešno krili od javnosti skoro dve godine. Tek pre nešto više od mesec dana u štampi su se pojavile njegove prve fotografije.
- Da, ali te fotografije nemaju nikakve veze sa krahom naše romanse. Odnosi između nas dvoje su zahladneli nešto pre toga. Oboje smo se maksimalno trudili da prevaziđemo krizu, ali nismo uspeli. Ja tu vezu nisam ni ranije eksponirala, tako da ni sada ne bih preterano detaljisala. Ranije sam se nekoliko puta opekla prilikom iznošenja intimnog života u javnost, pa slične greške ne želim da ponavljam. Ne bih da mi mediji kroje sudbinu, niti da baš sve delim sa javnošću. Nikada svoju karijeru nisam gradila dajući intimu na dlanu. Više su se mediji bavili mojim emotivnim životom, nego što sam to želela.
Da li je samo razdvojenost uticala na raskid veridbe ili ima mesta i spekulacijama u kojima se pominje treća osoba?
- Zbog daljine koja nas je neko vreme delila emocije su počele da blede i nema mesta za bilo kakve spekulacije. Jednostavno, suočila sam se sa tim i shvatila da je došlo vreme za promene. Vreme je da se posvetim poslovnim ciljevima koje sam zacrtala i ostvarenju ambicija koje nikada nisu male. Za ljubav će biti vremena. Sada sam posvećena isključivo poslu, kako muzičkoj karijeri, tako i modnoj liniji "Angels & Co" koju sam ovog leta pokrenula sa Tijanom Todorović. Naredne godine obeležiću deceniju karijere i u vezi s tim imam velike planove za čiju realizaciju su mi potrebni i vreme i maksimalna posvećenost i energija.
Jeste li zadovoljni kako je tržište prihvatilo vašu modnu liniju?
- S obzirom na to da je već rasprodata skoro cela kolekcija proleće / leto 2012, moram da kažem da sam više nego zadovoljna. Uveliko su u toku pripreme za kolekciju jesen / zima. Modeli su osmišljeni, materijali su već stigli iz Londona, Pariza, neki i preko okeana, i sada je sve spremno za poslednji čin - izradu. S nestrpljenjem iščekujem da nova kolekcija bude potpuno završena.

Intervju: Saša Tošić

Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin